Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 12/05/2018

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη 2 ημεδαπών ηλικίας 32 και 24 ετών, οι οποίοι το τελευταίο 4μηνο διέπρατταν κλοπές στις Σέρρες.

Στη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 24χρονος ημεδαπός, συνεργός τους.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών οι προαναφερόμενοι από τον περασμένο Ιανουάριο, ενεργώντας από κοινού και χρησιμοποιώντας 2 κλεμμένα οχήματα, διέπρατταν κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.
[custom:google-ads]
Όπως διαπιστώθηκε ενέχονται σε 17 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία, καπνικά είδη και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν τα 2 παραπάνω κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2018/photos2018/12052018katasxesi.JPG

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis