Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:41 | 18/08/2016

H ενίσχυση της δύσκολης περιοχής του Δήμου Φυλής με ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της «βαριάς» εγκληματικότητας αποδίδει καρπούς.

Ξημερώματα Τετάρτης, τρία άτομα “τριγυρνούν” στα Άνω Λιόσια ψάχνοντας στόχο για να χτυπήσουν, αφού πρώτα επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν σπίτι στην περιοχή καθώς τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και τράπηκαν σε φυγή.

Η ΟΠΚΕ Άνω Λιοσίων, που εν τω μεταξύ είχε ενημερωθεί από το κέντρο, είχε “ανοίξει ραντάρ” και μετά από λίγο εντοπίζει τους τρεις άνδρες που κινούνταν ύποπτα ενώ κατευθύνονταν με αυτοκίνητο προς το Ζεφύρι. Σε μια προσπάθεια να μην επιβεβαιώσουν τις υποψίες της ΟΠΚΕ, οι δράστες σταματούν στο σήμα των αστυνομικών. Στο αυτοκίνητο επιβαίνουν δυο Ρομά και ένας ημεδαπός ο οποίος βγαίνοντας από το αμάξι ισχυριζόμενος την ιδιότητα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, ζητά από τους άνδρες της ΟΠΚΕ(αν είναι δυνατόν!!!) να κάνουν τα στραβά μάτια.

Το αποτέλεσμα, φυσικά, λίγα λεπτά μετά, ήταν οι τρεις άντρες να βρεθούν στο έδαφος με χειροπέδες, αφού πρώτα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, μόλις ανακάλυψαν τις κουκούλες (full face), τα γάντια και τα διαρρηκτικά εργαλεία που κουβαλούσαν.

Αργότερα στο Τμήμα, μετά από προσεκτικό έλεγχο βρέθηκαν επίσης ένα όπλο κρότου λάμψης και έξι φυσίγγια. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Με ενέργειες σαν και αυτές η ΟΠΚΕ περνάει το μήνυμα στην Κοινωνία της Δυτικής Αττικής, “Δεν ήρθαμε να παίξουμε αλλά για να δουλέψουμε και οι συλλήψεις από δω και πέρα θα διαδέχονται η μια την άλλη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis