Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 18/02/2020

Το ΔΣ του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α., το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αποδέκτης εκατοντάδων καταγγελιών συναδέλφων, οι οποίοι υπηρετούν στα κεντρικά τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, από τα οποία τμήματα προκύπτει ότι οφείλονται χιλιάδες ημερήσιες αναπαύσεις προς το προσωπικό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το ΑΤ. Εξαρχείων, ένα κομβικό τμήμα, το οποίο δέχεται  καθημερινά εκατοντάδες προσαγωγές από τις αστυνομικές επιχειρήσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, στο οποίο οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις ξεπερνούν τις 750, ενώ οι ελάχιστες που δίνονται εντος της εβδομάδας, χορηγούνται μόνο με την αυτοδίκαια χρήση εκ μέρους των συναδέλφων.

Το ΔΣ του ΣΕΦΕΑΑ, πάντα μέσα στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου και με γνώμονα την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων, στις 19/02/20, θα συναρτηθεί με τον Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, κ. Σκούρα Ιωάννη, ώστε να του γνωστοποιήσει τα παραπάνω, αναζητώντας λύση στα πολλαπλά προβλήματα, ώστε να μην βιώνουν οι συνάδελφοι έναν εργασιακό μεσαίωνα.

Το ΣΕΦΕΑΑ, χωρίς φτηνές και άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού, δεν θα εγκαταλείψει τους συναδέλφους μόνους, να «τραβάνε κουπί» στην εργασιακή γαλέρα στην οποία βρίσκονται.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis