Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:48 | 05/08/2016

Ολόκληρη... βιομηχανία είχαν στήσει δυο αδέλφια στις αποθήκες που διατηρούν στην Πάρο όπου, εκτός από μια αρκετά μεγάλη φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης, είχαν οργανώσει  εργοστάσιο με εξοπλισμό για την παραγωγή... χασισέλαιου. Μάλιστα, η διακίνηση τους απέφερε σημαντικά κέρδη.

Οι αστυνομικοί του τμήματος του κοσμικού νησιού που δέχθηκαν πληροφορίες για τις δραστηριότητες των δυο Ελλήνων ηλικίας 39 και 29 χρόνων, έκαναν ταυτόχρονα έφοδο στο σπίτι και τις δύο αποθήκες τους που βρίσκονται ακριβώς δίπλα. Οι δράστες είχαν στην κατοχή τους μόνο 44 γραμμάρια χασισέλαιου, αλλά σχεδίαζαν να αυξήσουν πολύ την παραγωγή του, καθώς είχαν στο εργοστάσιο 17 λίτρα ισοπροπυλικής αλκοόλης που αποτελεί την πρώτη ύλη για την παρασκευή του!

Στα τρία κτίρια, βρέθηκε η φυτεία με 87 δενδρύλλια και 51 υβρίδια κάνναβης που καλλιεργούσαν οι δράστες, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 836 γραμμάρια αποσπασμάτων από φύλλα και μέρη κάνναβης, 92 γραμμάρια κορφάδες από χασισόδεντρα, ένα μεταλλικό δοχείο με ποσότητα τριμμένης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Τα αδέλφια, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν 4.700 ευρώ, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου με βαριές κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis