Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:31 | 21/10/2017

Έρευνα στα επισκεπτήρια και σε σχετικές καταγραφές από το κλειστό κύκλωμα με κάμερες των φυλακών Κορυδαλλού φέρεται να πραγματοποίησε προ μερικών ημερών η ΕΛΑΣ, προκειμένου να διαλευκάνει την εν ψυχρω δολοφονία - πριν από μία εβδομάδα - του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154.

Σύμφωνα με στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης « η έρευνα των αστυνομικών φαίνεται να αφορά τις τυχόν συναντήσεις, μέσα στην φυλακή, αλλοδαπών κρατουμένων οι οποίοι είχαν προστριβές με πελάτη του δολοφονηθέντα δικηγόρου, στην υπόθεση του σκανδάλου της ιδιωτικής εταιρείας ηλεκτρισμού "Energa"" 
 
[custom:google-ads]
 
Κι αυτό για να ελεγχθεί αν οι επισκέπτες των ποινικών στις φυλακές Κορυδαλλού είναι τα ίδια πρόσωπα που δολοφόνησαν τον άτυχο δικηγόρο. Με βάση ασφαλώς και τις μαρτυρίες του νεαρού συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που είδε τα πρόσωπα των δραστών και μπορεί να προχωρήσει σε σχετικές αναγνωρίσεις...
 
Πάντως σύμφωνα με ορισμένες πηγές το βράδυ της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου υπήρξε προσπάθεια ποινικών στις φυλακές Κορυδαλλού να καταστρέψουν στοιχεία που ίσως αφορούν την ηθική αυτουργία στο συγκεκριμένο έγκλημα.
 
Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ. 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis