Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 18/04/2021

Μία γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο κρεβάτι της, μία άλλη που βρέθηκε διαμελισμένη και ένα ερωτικό τρίγωνο που κατέληξε σε τραγωδία είναι μεταξύ των έξι πιο σοκαριστικών εγκλημάτων στις ΗΠΑ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ζήλεια ήταν αυτή που όπλισε το χέρι των φονιάδων. Πρώην που δεν άντεξαν την απόρριψη και έγιναν σε μία νύχτα δολοφόνοι.

Ανέρρωνε από χειρουργείο και τη σκότωσε στο ξύλο

Τον Ιούλιο του 2013, η Ντάνα Μακέι κοιμόταν στο κρεβάτι της αναρρώνοντας από χειρουργική επέμβαση όταν κάποιος την χτύπησε μέχρι θανάτου με μία ράβδο

Η δολοφονία της Μακέι σόκαρε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τη βρήκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος, όταν την επόμενη μέρα πήγαν στο σπίτι της στη Βιρτζίνια καθώς η μητέρα της δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο και ανησύχησε.

Όπως έγινε γνωστό, η δολοφονία της Ντάνα ήταν έργο του συζύγου της Τζον Γουέιν Μακέι και της ερωμένης του, Νικόλ Χούτσιν, οι οποίοι ήθελαν να την ξεφορτωθούν. Οι αστυνομικοί  βρήκαν emails και μηνύματα που είχε ανταλλάξει το ζευγάρι που περιέγραφαν πώς θα εξόντωναν την Ντάνα.

 
Η Ντάνα Μακέι

Στην τραγική δολοφονία της Μακέι ενεπλάκη και ο πρώην σύζυγος της Χούτσιν όσο εκείνη και ένας ακόμα συνεργός, ο Γκρέγκορι Κρόφορντ, περίμεναν στον κάτω όροφο του σπιτιού της Ντάνα και έκαναν άνω κάτω το σαλόνι, δήθεν ότι προσπάθησαν να τη ληστέψουν.

Όλοι τους καταδικάστηκαν σε πολυετή φυλάκιση.

Τον χώρισε και τρελάθηκε από ζήλεια: Τη διαμέλισε και την έβαλε σε βαλίτσα

Ο Άνταμ Ντένσμορ τρελάθηκε από τη ζήλεια του όταν η Άσλεϊ Μιντ τον χώρισε και άρχισε να βλέπει κάποιον άλλον.

Τον Φεβρουάριο του 2017, ο Ντένσμορ σκότωσε την Άσλεϊ στο διαμέρισμα που έμεναν στο Κολοράντο και έπειτα μετέφερε τη σορό της στο πατρικό του στη Λουιζιάνα, όπου τη διαμέλισε και σκόρπισε τα μέλη της σε διάφορα σημεία της διαδρομής μέχρι την Οκλαχόμα. Ο κορμός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε αργότερα μέσα σε μία βαλίτσα παρατημένη σε έναν κάδο.

 
Η Άσλεϊ Μιντ

Λίγες ημέρες αργότερα ο Ντένσμορ συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Μία δολοφονία που έγινε γνωστή εννιά χρόνια αργότερα

Η Κίμπερλι Γκριν-Μεντίνα εξαφανίστηκε ξαφνικά το 1996 και κανείς δεν ήξερε τι συνέβη. Η υπόθεσή της εξιχνιάστηκε εννιά χρόνια αργότερα, όταν το 2005 ο σύζυγος της Κίμπερλι, Μάικλ Μεντίνα συνελήφθη για τη δολοφονία του μωρού που είχε αποκτήσει με τη δεύτερη σύζυγό του, Μπέκι.

 
Ο Μάικλ Μεντίνα

Τότε, ο Μεντίνα ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει στο ξύλο την Κιμπέρλι με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και έπειτα την έθαψε σε ένα χωράφι στο Κολοράντο.
Λίγες ημέρες πριν το τραγικό έγκλημα, η Κίμπερλι είχε ζητήσει διαζύγιο από τον Μάικλ, ο οποίος είχε ανακαλύψει ότι η σύζυγός του είχε εξωσυζυγική σχέση. Ο Μεντίνα, που υποστήριξε ότι θόλωσε από τη ζήλεια, καταδικάστηκε σε 48 χρόνια φυλάκιση για τον φόνο του γιου του και επιπλέον έτη για τη δολοφονία της Κίμπερλι.

Ένα θανατηφόρο ερωτικό τρίγωνο

Η Ρέιτσελ Γουέιντ δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον πρώην της Τζόσουα Καμάτσο. Όταν ο Τζόσουα βρήκε καινούρια κοπέλα, την Σάρα Λούντμαν, η Ρέιτσελ έγινε έξαλλη από τη ζήλεια της και δεν μπορούσε να δεχτεί ότι αγνοούσε εκείνη για να περνάει χρόνο με το κορίτσι του.

Κατά τους έξι πρώτους μήνες της σχέσης του Τζόσουα και της Σάρα, η αστυνομία είχε κάνει σύσταση είχε έξι φορές στη Γουέιντ για τη συμπεριφορά της απέναντι στο ζευγάρι σε δημόσιο χώρο.

Αρχικά η Ρέιτσελ και η Σάρα «βασάνιζαν» η μία την άλλη στo MySpace και μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων που αντάλλασσαν απειλές και προσβολές. Όμως τον Απρίλιο του 2009 η κόντρα των δύο γυναικών κατέληξε σε τραγωδία καθώς η Γουέιντ κατάφερε στη Σάρα 17 μαχαιριές. Καταδικάστηκε σε 27 χρόνια φυλάκιση.

Τον σκότωσε γιατί έκανε απρεπή σχόλια στο κορίτσι του

Τον Αύγουστο του 2014 ο Έριν Ρόμπινσον χτύπησε μέχρι θανάτου τον Ραούλ Ορτίθ, επειδή έκανε απρεπή σεξουαλικά σχόλια για το κορίτσι του, Κέιλα Μπράιαντ.

 
Ο Έριν Λι

Όπως είπε η Κέιλα, συνάντησε τον Ραούλ σε ένα βενζινάδικο στην Τάμπα της Φλόριντα και εκείνος κοίταξε μέσα από το πουκάμισό της και έκανε απρεπή σχόλια. Ο Ρόμπινσον έγινε έξαλλος, πήγε στο σπίτι του Ραούλ με δύο φίλους του και τον σκότωσαν στο ξύλο.

Την έπνιξαν με σακούλα ο εν διαστάσει σύζυγός της και η ερωμένη του

Τον Φεβρουάριο του 2009, ο Τζόσουα Φούλγκαμ και η ερωμένη του, Εμίλια Καρ παρέσυραν την εν διαστάσει σύζυγο του Τζόσουα, Χέδερ Στρονγκ σε μία αποθήκη στη Φλόριντα και την ανάγκασαν να υπογράψει ένα έγγραφο με το οποίο του παραχωρούσε εξ ολοκλήρου την επιμέλεια των παιδιών τους.

Στη συνέχεια, η Καρ και ο Φούλγκαμ έδεσαν την άτυχη γυναίκα σε μία καρέκλα και την έπνιξαν τυλίγοντας το κεφάλι της με μία σακούλα σκουπιδιών.

 
Η Χέδερ Στρονγκ

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, η ζήλεια όπλισε το χέρι του ζεύγους. Ο Φούλγκαμ καταδικάστηκε σε ισόβια ενώ η Καρ αρχικά καταδικάστηκε σε θάνατο αλλά το 2017 έκανε έφεση και η ποινή της μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Πηγή: Daily Star

www.gargalianoionline.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis