Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:28 | 01/04/2019

Ελικόπτερο της αστυνομίας του Τέξας κατέγραψε την ένοπλη συμπλοκή μεταξύ ενός ύποπτου και ενός αστυνομικού που έληξε με το θάνατο του ύποπτου.

[custom:google-ads]

Η αρχή της καταδίωξης

Το περιστατικό άρχισε να εκτυλίσσεται όταν ένας αστυνομικός σταμάτησε τον 33χρονο Ernest Montelongo στην ανατολική κομητεία Bexar. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο Montelongo έδωσε στον αστυνομικό ένα ψευδές όνομα και εγκατέλειψε το σημείο, κάνοντας την αρχή για μια επικίνδυνη καταδίωξη.

Ο αστυνομικός έχασε την οπτική επαφή με το Chrysler 300 του υπόπτου κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, και ως εκ τούτου ζήτησε υποστήριξη από τα ελικόπτερα της αστυνομίας για τον εντοπισμό του οχήματος. Ένα ελικόπτερο αποκρίθηκε σύντομα και στη συνέχεια ενημέρωσε τον αστυνομικό ότι ο ύποπτος κινούνταν δυτικά στον Ι-10.

Στο βίντεο, το ελικόπτερο δίνει στους αστυνομικούς συνεχείς ενημερώσεις σχετικά με την τοποθεσία του Montelongo. Σε ένα σημείο, το όχημα του Montelongο, χάνει ένα ελαστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μεγάλη "έξοδος" των αστυνομικών στο Σαν Σαλβαδόρ

Τελικά, οι αστυνομικοί φτάνουν στο όχημα, την στιγμή που μπαίνει αντίθετα σε μια είσοδο του αυτοκινητοδρόμου.

Η ένοπλη συμπλοκή που ακολούθησε

Καθώς το περιπολικό φτάνει το αυτοκίνητο του Montelongo, ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Το ελικόπτερο προειδοποιεί τότε τους αστυνομικούς ότι το Montelongo ψάχνει για κάτι κάτω από κάθισμά του.

"Ψάχνει κάτω από το κάθισμα. Προσέξτε. Προσέξτε ", προειδοποιεί το πλήρωμα του ελικοπτέρου.

Ένα δεύτερο περιπολικό μπλοκάρει το όχημα του Montelongo από την κυκλοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τότε ο Montelongo βγαίνει από το αυτοκίνητό του, τραβάει ένα όπλο και πυροβολεί τον ένα αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον στο χέρι. Ένας άλλος αστυνομικός επιστρέφει τα πυρά, χτυπώντας το Montelongo.

Στη συνέχεια τρέχει στον τραυματία συνάδελφό του και του δένει το χέρι με την μια ζώνη. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής με το ελικόπτερο που επιχειρούσε και επέζησε.

Ο Montelongo πέθανε από τα τραύματά του στο Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο του Σαν Αντόνιο την επόμενη μέρα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis