Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 17/05/2019
Η Τ.Δ. Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων με γονείς και παιδιά για θέματα που αφορούν την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, διοργάνωσε σε συνεργασία με τη Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Βούλας την Πέμπτη 16η  Μαΐου 2019  και ώρα 19.00 στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Βούλας εσπερίδα με θέμα: “Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο -Φροντίζοντας για την ασφάλεια των παιδιών μας’’.
 
Κεντρικός ομιλητής  ήταν ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Α/Δ΄κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Βασίλειος με τη συνεργάτιδά του και συνάδελφο κα ΓΑΛΆΝΗ Όλγα. Οι ομιλητές  πρόβαλλαν ενημερωτικό υλικό πάνω στο θέμα  και παράλληλα εξηγούσαν και απαντούσαν  σε ερωτήσεις γονέων με απώτερο σκοπό τον πρακτικό χειρισμό αλλά και ψυχολογική αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζει η σύγχρονη οικογένεια σε σχέση με το διαδίκτυο.
 
Στην εσπερίδα παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Μιλτιάδης ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής Α/Δ΄κ. ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξης, ο Γραμματέας ΔΣ ΠΟΑΣΥ κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και γονείς.
 
Ευχαριστούμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Α/Δ΄κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Βασίλειο για την τιμή που μας έκανε , τον Διευθυντή του 2ουΓυμνασίου Βούλας κ. ΓΙΩΤΗ Γεώργιο για την άψογη φιλοξενία, τους προσκεκλημένους μας και τους γονείς για την παρουσία τους.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΒΑΛΑΤΣΟΣ  Βλάσιος
Η Γενική Γραμματέας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευθυμία
 
Servo per Amikeco
Υπηρετώ δια της φιλίας
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis