Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:16 | 05/04/2020
Σε μια εποχή που τα εστιατόρια σε ολόκληρη τη χώρα έχουν κλείσει, ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια στη Νέα Υόρκη αποφάσισε να λειτουργήσει ξανά σε μια προσπάθεια να τροφοδοτήσει τους πρώτους ανταποκριτές.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το CNN, ο ιδιοκτήτης του Eleven Madison Park, έκανε την εξής ανάρτηση στα μέσα ενημέρωσης την Τετάρτη το βράδυ "Προβληματιζόμουν σε σχέση με το τι πρέπει να κάνουμε από τότε που κλείσαμε τις πόρτες μας. Όλος ο κόσμος μας έχει γυρίσει ανάποδα. Αλλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε ένα όμορφο και ευρύχωρο εστιατόριο και μια ομάδα που ψάχνει να δουλέψει, να μαγειρέψει. Η πόλη χρειάζεται φαγητό για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη - Ξεκινώντας από σήμερα αποφασίσαμε να φτιάχνουμε καθημερινά γεύματα για τους αστυνομικούς! Θα στηρίξουμε γενικά εκείνους που εργάζονται στην πρώτη γραμμή, αλλά και εκείνους που επηρεάζονται βαθιά από την τρέχουσα κρίση."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μινεσότα: Αστυνομικός σταματάει καρδιολόγο για έλεγχο κι αντί για πρόστιμο της δίνει προστατευτικές μάσκες από τον εξοπλισμό του!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis