Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:09 | 16/02/2020

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα διαλέξεων του 2ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας.
       Η έναρξη των εργασιών έγινε με την ψηφοφορία της ανάδειξης του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, συνεχίστηκε με την ανάλυση των κυριότερων επιτευγμάτων του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2019, από τον Πρόεδρο της Ένωσης και τέλος η λεπτομερής και διεξοδική ανάλυση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού - ισολογισμού για το χρονικό διάστημα από την 01-01-2019 έως και την 31-12-2019, από τον Γενικό Γραμματέα. Εν συνεχεία το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και το Ψήφισμα αυτής.
      Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης χαιρέτησαν με τη σειρά, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος κ. Γεώργος ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ο βοηθός αυτού, Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτριος ΦΟΥΡΛΑΣ, οι βοηθοί του, Αστυνομικοί Διευθυντές κ. Ιωάννης ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ και κ. Βασίλειος ΡΙΖΑΚΟΣ και τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας κ. Γεώργιος Μπράνης.

 

ετησια τακτικη γενικη
      Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκπροσώπησαν ο Ταμίας αυτής και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, κ. Γεώργιος ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, κ. Δημήτριος ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ, οπού μας ενημέρωσαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς, τόσο σε Τοπικό, όσο και σε Κεντρικό επίπεδο.
        Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ Ευθύμιος, ο οποίος αφού χαιρέτησε τις εργασίες δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την εξεύρεση λύσης σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας, σχετικά με την ανέγερση νέου σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου, δεσμευόμενος ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση και παραχώρηση κατάλληλης έκτασης για την υλοποίηση του σκοπού αυτού, καθώς και εκπρόσωποι της τράπεζας EUROBANK, ο Διευθυντής του καταστήματος Λαμίας, κ. Σταύρος Πέχας και η υπεύθυνη Ασφαλιστικών Προγραμμάτων του ομίλου, κ. Ξένια Κόλλια, οι οποίοι μας παρουσίασαν προσφορά ομαδικής Νοσοκομειακής Ασφάλισης για τα μέλη μας.
      Μετά το πέρας των εργασιών, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Σεβασμιότατος κ.κ. Συμεών ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα και ευχήθηκε εγκαρδίως, καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους.

 

ετησια τακτικη γενικη

ετησια τακτικη γενικη

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis