Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:28 | 02/05/2018

Η  Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά την ετήσια χοροεσπερίδα της για φιλανθρωπικό σκοπό μετά τις επιτυχημένες χοροεσπερίδες το 2016 με την Πέγκυ Ζήνα και πέρυσι με το Νίκο Μακρόπουλο.

Η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσής μας για φέτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018στο κέντρο διασκέδασης  “Αναδρομές”  στο Ηράκλειο, με το συγκρότημα του γνωστού λαϊκού καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν όπως και πέρυσι στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία  “Ηλιαχτίδα”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν τα μέλη της Ένωσής μας, που τερμάτισαν ευδόκιμα τη σταδιοδρομία τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ θα βραβευθούν επιπλέον και τα τέκνα των μελών του σωματείου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της Χώρας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις έτους 2017.

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας καλεί συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας, βοηθώντας έτσι μία ευαίσθητη κοινωνική ομάδα που δοκιμάζεται ακόμη περισσότερο την παρούσα χρονική περίοδο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Τιμή πρόσκλησης : 25 €

Φιάλη (ουίσκι ή βότκα) ανά τέσσερις προσκλήσεις κομπλέ

penaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis