Ετοίμαζαν καρτέρι θανάτου σε οπαδό του Ολυμπιακού - Χειροπέδες και σε 22χρονη που είχε τραυματιστεί με μαχαίρι

ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ
Ετοίμαζαν καρτέρι θανάτου σε οπαδό του Ολυμπιακού - Χειροπέδες και σε 22χρονη που είχε τραυματιστεί με μαχαίρι

Χειροπέδες σε πέντε οπαδούς του Παναθηναϊκού, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, που πρόσφατα είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι κατέγραψαν το περιστατικό με το κινητό τους, πέρασαν το απόγευμα της Κυριακής αστυνομικοί της αντιμετώπισης αθλητικής βίας στο Ίλιον.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι οπαδοί εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο στο Ίλιον και είχαν στην κατοχή τους σφυριά, κουκούλες, γάντια και ένα δακρυγόνο.

Στόχος τους, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, οπαδός του Ολυμπιακού που θα τον χτυπούσαν για να πάρουν εκδίκηση για το περιστατικό του μαχαιρώματος της 22χρονης οπαδού του Παναθηναϊκού που είχε γίνει στις 5 Φεβρουαρίου.

Στελέχη του τμήματος αντιμετώπισης αθλητικής βίας, είχαν πληροφορίες για την επικείμενη επίθεση στην οποία θα συμμετείχε και η 22χρονη και το απόγευμα ακινητοποίησαν το όχημα τους και απέτρεψαν ένα ακόμη καρτέρι θανάτου.

Τόσο η 22χρονη που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη της χώρας με την επίθεση που δέχτηκε και είχε μάλιστα μαχαιρωθεί, όσο και οι άλλοι τέσσερις άνδρες ανακρίνονται στην ΓΑΔΑ με τους αστυνομικούς να εξετάζουν τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες ενέργειες.

Πηγή: newpost.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΩΡΑ στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε