Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 10/02/2016

Δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα σκηνοθετεί πάλι ο Τιμ Μίλερ, που, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπογράψει για τη συνέχεια της ταινίας. Το πρώτο «Deadpool», πάντως, αναμένεται να φτάσει τα 65 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, μέσα στο επόμενο τετραήμερο.

Βασισμένο στο πιο αντισυμβατικό και προβοκατόρικο κόμικ του, πολύχρωμα ανώδυνου, σύμπαντος της Marvel, το «Deadpool», αφηγείται την ιστορία του πρώην πράκτορα των ειδικών δυνάμεων, Γουέιντ Γουίλσον, που γίνεται μισθοφόρος αφού υποβάλλεται σε ένα επιστημονικό πείραμα, που καταστρέφει την εμφάνισή του αλλά του προσδίδει τεράστιες ιαματικές δυνάμεις.

Καθώς μεταμορφώνεται στον αντί-ήρωα Deadpool, ο Γουέιντ, επιστρατεύει τις νεοαποκτηθείσες ικανότητες του αλλά και μια διεστραμμένη, μακάβρια αίσθηση του χιούμορ, προκειμένου να καταδιώξει τους ανθρώπους που –σχεδόν- κατέστρεψαν τη ζωή του.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ράιαν Ρέινολντς, μια ιδανική επιλογή για τον πρώτο ρόλο, που απαιτεί σπιρτάδα και κωμικό συγχρονισμό (κι ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά, τόσο στην κωμωδία όσο και στην ταινία δράσης). Μαζί του θα εμφανίζονται οι Τι Τζέι Μίλερ, Τζίνα Καράνο, Μπριάνα Χίλντερμπραντ, Μορένα Μπακάριν και Εντ Σκρέιν, που θα υποδύονται διάφορους χαρακτήρες από το ομώνυμο κόμικ.

Το φιλμ που, ιδανικά, θα είναι μια ιδεώδης σύζευξη των δύο ειδών (με αρκετά, παραποιημένα προς το πιο σατυρικό, στοιχεία από την υπερηρωική περιπέτεια φαντασίας), αναμένεται με μεγάλη αγωνία ως αυθάδης και απολαυστική απάντηση, τόσο στους… καλοκάγαθους υπερήρωες της Marvel, όσο και στον βλοσυρό ρεαλισμό των φιλμ του Κρίστοφερ Νόλαν.

 

 

 

http://www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis