Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:47 | 23/08/2017

Μια νέα ταινία βρίσκεται σε ανάπτυξη που θα ασχολείται με την ιστορία της νέμεσις του Batman, The Joker, με τον Todd Phillips του "The Hangover" στην συγγραφή και σκηνοθεσία.

Όπως αρχικά έγραψε το Deadline, η ταινία για τον Joker βρίσκεται σε πρόωρη ανάπτυξη απ' τις Warner Bros. και DC, με τον Phillips να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία και την συγγραφή μαζί με τον Scott Silver, που έγραψε το "8 Mile" του Eminem. Ο Scorsese ακούγεται ότι αναλαμβάνει ως παραγωγός πλάι στον Phillips, κάτι που φυσικά δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμη.

[custom:google-ads]

O Jared Leto ως Joker στο "Suicide Squad"

Αξίζει να σημειωθεί οι αναφορές έχουν την ταινία να μην περιλαμβάνει τον Jared Leto στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν θα είναι ιστορία προέλευσης που θα συνδέεται με υπάρχουσα εκδοχή του χαρακτήρα. Είναι μέρος ενός κομματιού ταινιών της DC που θα διηγηθεί αυτόνομες ιστορίες για αγαπημένους χαρακτήρες. Δεν είναι βέβαια ξεκάθαρο εάν αυτές οι ταινίες θα συνδέονται με το κινηματογραφικό σύμπαν της DC αλλά η ιδέα είναι να δούμε απρόσμενες εκδοχές διαφόρων χαρακτήρων.

Η ταινία σε αυτό το στάδιο ακούγεται ότι επικεντρώνεται στην Γκόθαμ κατά την διάρκεια της δεκαετίας του '80. Ο Joker έχει προηγουμένως εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες, εκτός της εκδοχής του Leto, με τους Jack Nicholson και Heath Ledger, ο οποίος κέρδισε και Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία του Christopher Nolan, "The Dark Knight".

Ο Phillips, εκτός απ' τις ταινίες "The Hangover", πρόσφατα σκηνοθέτησε το "War Dogs" με τους Jonah Hill και Miles Teller.

Όσον αφορά άλλες ταινίες της DC, το sequel του "Suicide Squad" φαίνεται ότι βρήκε νέο σκηνοθέτη, ενώ η Warner Bros. αποκάλυψε και<νέες πληροφορίες κατά την διάρκεια του Σαν Ντιέγκο Comic-Con. Επιπλέον ετοιμάζεται ένα νέο κόμικ όπου θα δούμε τον Joker ως τον ήρωα της Γκόθαμ.

Η επόμενη ταινία των Warner Bros. και DC που θα κυκλοφορήσει είναι το "Justice League" τον Νοέμβριο.

gr.ign.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis