Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 08/01/2017

Πρόκειται για τη νέα μόδα στα εστιατόρια. Το μεξικάνικο φαγητό είναι από τα πιο προσιτά στην διατροφή των Ελλήνων, από χώρες εκτός Ευρώπης, αφού χρησιμοποιούν το κρέας, τα μπαχαρικά και τις σάλτσες. Επειδή όμως το ταξίδι στο Μεξικό είναι πανάκριβο, καιρός να βρεις τα... σομπρέρος στην Ελλάδα.

 
Aguador's 

mexikanika-aguadors-570

Με τις τοιχογραφίες των Ίνκας να σας περιτριγυρίζουν θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε συνταγές όπως fajitas, burritos, chimichangas, flautas, μαζί με μαργαρίτες και για γλυκό έχει πανακότα.

Ελευθερίου Βενιζέλου 33, Περιστέρι (μετρό Άγιος Αντώνιος), 210 5731611

Dos Hermanos

dos-hermanos-570

ένα από τα παλαιότερα μεξικάνικα της Αθήνας, λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια και είναι το πιο παλιό εστιατόριο στο κέντρο της Κηφισιάς. Μαζί με fajitas, enchiladas και άλλα πιάτα μπορείτε να πιείτε μια μεξικάνικη μπύρα, χειροποίητη σαγκρία και τις μοναδικές Margaritas με lime! Τιμές: €22. Ανοιχτά καθημερινά μέχρι τη μία

Κυριαζή 24, Κηφισιά, 2108087906

El Taco Bueno 

mexikanika-el-taco-570

Κυρίαρχο εστιατόριο στο Χαλάνδρι και την ευρύτερη περιοχή, προσφέρει απολαυστικές συνταγές με nachos, burritos, fajitas, φασόλια, guacamole, πίτες υπό τους ήχους της μεξικάνικης μουσικής και με δροσερές μαργαρίτες να συνοδεύουν τα πιάτα. Ανοιχτά καθημερινά μέχρι τις 12. Τιμές: 18-20€

Αριστοτέλους 84, & Εθνικής Αντιστάσεως & Ψαρών, Χαλάνδρι

Amigos All Day Mexican Restaurant

mexikanika-amigos-570

Σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη είναι εδώ και 7 χρόνια μια ιεροτελεστία, καθώς οι μάγειρες του φέρνουν διαρκώς νέες συνταγές στο μενού με επίκεντρο τα λαχταριστά fajitas, τα τραγανά tacos, τα χειροποίητα burritos, τα καυτερά chili con carne και άλλεs παραδοσιακέs γεύσειs σε γενναιόδωρεs μερίδεs. Οι κήποι του για τις ανοιξιάτικες μέρες που έρχονται είναι ιδανικοί για μεξικάνικες σιέστες. Τετάρτες και Πέμπτες έχει Live Salsa βραδιές. Ανοιχτό καθημερινά μέχρι τη 01:00. Τιμές: 15-20€ (έχει και ειδικά γεύματα με 13€)

amigos-570

Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη & Κύπρου 5Α, Γλυφάδα

El Burrito 

el-burrito-570

Η Cantina Mexicana & Cocktaileria «el Burrito» δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2008 και στους τοίχους του έχει φιγούρες ιστορικές από τη Λατινική Αμερική, όπως Φρίντα Κάλο, Πάντσο Βίλα, Πέδρο Ιφάντες και τον Εμιλιάνο Ζαπάτα. Τεκίλα, μαργαρίτες με αγαύη, σπιτική λεμονάδα και το δικό του Κιότο (κοκτέιλ με beefeater, σόδα, λάιμ, passion fruit, δυόσμος) είναι τα ποτά που θα σας βοηθήσουν για να πάνε κάτω όσα θα φάτε. Chilli con carne, chimichangas, guacamole, quesadilla picante και άλλα αυθεντικά μεξικάνικα πιάτα θα σας ικανοποιήσουν.

Χρυσοστόμου Σμύρνης 5, Θεσσαλονίκη, 2310220622

Meson El Mirador

mexikanika-meson-570

Από τις σταθερές αξίες στο μεξικάνικο τα τελευταία εφτά χρόνια που λειτουργεί, με τη Μεξικάνα μαγείρισσα του να έχει θρέψει γενιές και γενιές. Με θέα την Ακρόπολη θα γευτείτε fajitas με χοιρινό, guacamole και sour cream, τις enchiladas με κοτόπουλο και σπιτική σάλτσα και τα τραγανά flautas με μοσχάρι, κόκκινη σάλτσα και τυρί. Υπάρχει και ειδικό μενού για χορτοφάγους με μανιτάρια ή σόγια να αντικαθιστούν το κρέας σε πολλές από τις κλασικές μεξικάνικες επιλογές. Ανοιχτό κάθε μέρα μέχρι τη 01:00. Τιμές: 35€ το άτομο (από Κυριακή έως Πέμπτη 19.30-21.00 ισχύει έκπτωση 20%)

Αγησιλάου 88, Γκάζι, 210342007

Rincon Mexicano

mexikanika-rincon-570

Μικροσκοπικό ταβερνάκι στο Κουκάκι με 5 τραπεζάκια και την Ινές, την αρχόντισσα της κουζίνας να σου μαθαίνει τι εστί Μεξικό. Το εξαιρετικό mole poblano –κοτόπουλο με σως σοκολάτας– το εθνικό πιάτο του Μεξικού, το  burrito, το chile relleno, πιπεριά γεμιστή με τυρί και κρέας, κοκτέιλ γαρίδας με κομμάτια αβοκάντο είναι μερικές από τις συνταγές της, με συνοδεία μαργαρίτας βεβαίως βεβαίως. Ανοιχτό κάθε μέρα εκτός Δευτέρας, από τις 12:00 μέχρι τις 23:00. Τιμές: 15-18€ το άτομο (με κοκτέιλ)

Δημητρακοπούλου 5, Μακρυγιάννη, 211 4054659, 6933354265

Μεξικανός

mexikanos-570

Μικρός και πολύχρωμος, με φολκλόρ διακόσμηση και κεφάτη ατμόσφαιρα. Οι chapulines, ελληνιστί ακρίδες, που έρχονται συσκευασμένες και προτηγανισμένες από το Μεξικό, και σερβίρονται με μέλι και λεμόνι είναι η απόδειξη ότι εδώ πρόκειται για επαγγελματίες και γνώστες. Κι αν αυτό δεν σας εξιτάρει τότε μπορείτε να φάτε fajitas με κοτόπουλο και τεκίλα, τα τραγανιστά tacos, quesadillas και άλλα εξόχως καυτερά. Τώρα την άνοιξη βάζει τραπεζάκια έξω και μπορείτε με μαργαρίτα, σανγκριά και άλλα κοκτέιλ να ευχαριστηθείτε το φαγητό παρέα με το δροσερό αεράκι. Ανοιχτό καθημερινά μέχρι τις 23:30. Τιμές: 25€ το άτομο

Ευδήλου 15, Γουδή, 2107716900

www.koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis