Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:01 | 08/05/2020

Τα θερινά σινεμά θα λειτουργήσουν με πληρότητα 40% για να τηρούνται οι αποστάσεις και ειδικές διαδικασίες εισόδου και εξόδου.

[custom:google-ads]

Την 1η Ιουνίου θα ανοίξουν οι θερινοί κινηματογράφοι, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα θα ξεκινήσει η λειτουργία των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Πολιτισμού, οι θερινοί κινηματογράφοι θα μπορούν να λειτουργούν εφόσον παρθούν ειδικά μέτρα προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των σειρών καθισμάτων έχει οριστεί στο 1,5 μέτρο, ενώ το όριο πληρότητας στο 40% ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

 
Shutterstock / Melanie Lemahieu

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις του υπουργείου, συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας και αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος σε όσους αποφασίσουν να πάνε σε έναν θερινό κινηματογράφο.

Παράλληλα θα ισχύσουν ειδικοί κανόνες για τους χώρους υγιεινής και ειδικές διαδικασίες ρύθμισης της ροής εισόδου και εξόδου του κοινού από τους κινηματογράφους οι οποίες θα γίνουν γνωστές μέσω εγκυκλίου τις επόμενες μέρες.

www.clickatlife.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis