Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 16/03/2020

Στη σημερινή δύσκολη κατάσταση που περνάει η χώρα πρέπει όλοι να πέρνουν πρωτοβουλίες και να κάνουν προτάσεις για να προστατέψουν το προσωπικό τους, ειδικά όταν ασκούν διοίκηση( όχι όταν είναι να πάρουν αποφάσεις να επικαλούνται τα ανώτερα κλιμάκια και την κεντρική διοίκηση).

Γίνομαι πιο σαφείς σ’ αυτά που αναφέρω: μπορούν οι διοικητές οποιασδήποτε υπηρεσίας σε επίπεδο Διεύθυνσης, Υποδιευθυνσης και Τμήματος να προστατέψουν το προσωπικό τους, ρυθμίζοντας τις υπηρεσίες και κρατώντας μόνο το απαραίτητο προσωπικό, πρωί, απόγευμα και βράδυ με εναλλάξ βάρδιες ατόμων, για να μπορέσει να γίνεται η δουλειά και να προστατευθούν και οι συνάδελφοι.

Δεν είναι δικαιολογία ότι περιμένουμε διαταγή από τον Γενικό ή το Αρχηγείο!!!!!

Ο Γενικός ή το Αρχηγείο έχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν και να επιλύσουν... Αυτά τα θέματα είναι θέματα των διοικητών των διαφόρων υπηρεσιών που ανέφερα.

Υ.Γ Όταν ασκείς διοίκηση και έχεις τα αστέρια, οποιαδήποτε και αν είναι αυτά ( ασημένια, χρυσά ή αδαμάντινα) πρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες σε έκτακτες περιπτώσεις και να κανείς πράξεις, και να μη τα περιμένεις από τους άλλους!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Κ. Ευάγγελος
Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ
Μέλος του Ε.Κ.Α Θεσσαλονικης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis