Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:11 | 26/02/2020
Καλή δύναμη στους συναδέλφους (αρκετοί φίλοι εξ ' αυτών) των διμοιριών που αφήνουν πίσω οικογένειες, παιδιά, υποχρεώσεις, κάθε δύο μήνες περίπου και για μια ακόμη φορά θα σηκώσουν το βάρος του μεταναστευτικού στις πλάτες τους (μαζί με τους κατοίκους των νησιών μας) και θα γίνουν για πολλοστή φορά το εξιλαστήριο θύμα, αυτοί στους οποίους μερίδα της κοινωνίας θα εξαντλήσει το θυμό και την οργή της..
 
Αυτοί οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν και θα στοχοποιηθούν και διαδικτυακοί δικαστές θα βγάλουν κάθε πρόβλημα και απωθημένο πάνω τους..
 
Αντίθετοι ή όχι με πολιτικές αποφάσεις , οι οποίες όμως απορρέουν από νόμιμες συνταγματικές κυβερνήσεις, οφείλουν να γίνουν "σάκος του μποξ" για να εφαρμοστούν.. Το πρόγραμμα και της σημερινής κυβέρνησης για το μεταναστευτικό ήταν γνωστό από την περίοδο των τελευταίων εκλογών.. Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του πριν πατήσει ένα πληκτρολόγιο..
 
Οι επαναστάσεις στη Δημοκρατία γίνονται από τη ψήφο των πολιτών, τους δίνεται το δικαίωμα αυτό άλλωστε.. Αλήθεια πόσο εύκολο είναι να δέχεσαι τηλεφώνημα αργά το απόγευμα και να σου ανακοινώνουν ότι έχεις περίπου 10-12 ώρες να ετοιμαστείς για ταξίδι με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής και να πρέπει μέσα όλα αυτά να προγραμματίσεις τις οικογενειακές κλπ υποχρεώσεις..;;
 
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευάγγελος
Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ. στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis