Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 24/10/2015

Πειραιάς 23-10-2015

Α.Π.:  157/2015

 

ΘΕΘέμα: "Ευρεία σύσκεψη με τους Υπουργούς Ναυτιλίας και Εργασίας για το ΤΑΛΣ"

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών της Ομοσπονδίας μας, αναφορικά με το Τ.Α.Λ.Σ., πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, σύσκεψη με τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας μας, με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ Γεώργιο, τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. ΔΡΙΤΣΑ Θεόδωρο, τον Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Αναστάσιο, τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο, με την παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αυτής είχαμε την ευκαιρία για πολλοστή φορά να θέσουμε τα επιχειρήματα στους κ.κ. Υπουργούς, με τα οποία αποδεικνύουμε ότι το Τ.Α.Λ.Σ. είναι ένα Ταμείο το οποίο από συστάσεώς του δεν εισέπραξε ποτέ πόρους από τον κρατικό προϋπολογισμό ή από τρίτους, λειτούργησε οικονομικά αυτοδιαχειριζόμενο και θεωρούμε ότι κανείς δεν μπορεί να καθορίσει τους όρους λειτουργίας του παρά μόνον εκείνοι που αποταμίευσαν και αποταμιεύουν σε αυτό τους κόπους και τους μόχθους μιας ζωής, δηλαδή τα ίδια τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Υπουργοί δεσμεύθηκαν ότι θα εξετάσουν το αίτημά μας να μην συμπεριληφθεί το ΤΑ.Λ.Σ σε διατάξεις οριζόντιας αντιμετώπισης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis