Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 13/11/2019

Όλα τα στοιχεία, οι μελέτες και οι φάκελοι για το νέο αστυνομικό μέγαρο βρίσκονται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Γι’ αυτό ενημέρωσε τον δήμαρχο ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος είναι γνωστό ότι από την εποχή που ήταν υπαρχηγός είχε προσωπικά αναλάβει την υπόθεση «αστυνομικό μέγαρο Ρεθύμνου». Το γεγονός ότι ο ίδιος μαζί με δύο ακόμα ρεθυμνιώτες, τον Ανδρέα Δασκαλάκη και τον Κώστα Λαγουδάκη, βρίσκονται στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και άρα γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί αστυνομικό …μέγαρο, είναι μία ευτυχής συγκυρία για να προχωρήσει επιτέλους ένα έργο που το περιμένει χρόνια και το αστυνομικό προσωπικό και η πόλη.

[custom:google-ads]

Πάντως, τόσο ο δήμος όσο και η περιφέρεια προωθούν το ταχύτερο τις διαδικασίες, είναι σε συνεχείς επαφές με την ένωση αστυνομικών υπαλλήλων και το υπουργείο, ενώ η Περιφέρεια έχει υπογράψει για την χορήγηση 30 χιλιάδων ευρώ για την σύνταξη του φακέλου υποβολής της πρότασης, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, όπως ανέφερε στον Team FM ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης.

goodnet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis