Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 24/07/2019

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης μέσω Δελτίου Τύπου που εξέδωσε, συγχαίρει τα μέλη μας για τη διάκρισή τους στις υψηλότερες βαθμίδες του ένδοξου σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Ένωσης μας:

"Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή τις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκαν ένεκα αλλαγής ηγεσίας στο σώμα, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τα μέλη της για την προαγωγή τους στην κορυφή της πυραμίδας στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι πρόσφατες κρίσεις των ανώτατων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. αποτελούν ορόσημο για την ιστορία του σωματείου μας και υπέρτατη τιμή για την τοπική Αστυνομία και την Κρήτη μας καθότι για πρώτη φορά στα χρονικά στους πρώτους 25 Αξιωματικούς στην επετηρίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, (ήτοι μεταξύ των 5 Αντιστρατήγων και των 20 Υποστρατήγων) βρίσκονται σήμερα 5 καταξιωμένοι Αξιωματικοί, οι οποίοι, μέσα από την πολυετή σταδιοδρομία τους στις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, έδειξαν ικανά δείγματα γραφής που εκτιμήθηκαν από το ανώτατο συμβούλιο κρίσεων του σώματος.

Είναι άξιο να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι Αξιωματικοί έτυχαν ανάλογης αναγνώρισης και ανέλιξης τόσο από τη σημερινή πολιτική ηγεσία όσο και από την προηγούμενη κυβέρνηση (τα τελευταία 4 έτη), γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για ικανά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, κοινής αποδοχής και εκτίμησης.

Η εξέλιξη τους αυτή αποδεικνύει την αναγνώριση των προσπαθειών τους, του αποτελεσματικού έργου τους και της προσφοράς τους στην κοινωνία και σε ολόκληρη τη Χώρα.

Πρόκειται για τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. Ρουτζάκη Αντώνιο και το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο κ. Κανακουσάκη Ιωσήφ.

Στέλνουμε επίσης τα θερμά μας συγχαρητήρια στα μέλη μας κ. Αδάμ Παραδεισανό και κ. Στυλιανό Βαρδιάμπαση για την προαγωγή τους στο βαθμό του Ταξίαρχου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε στη νέα φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να φέρει εις πέρας και με απόλυτη επιτυχία κάθε νέα πρόκληση, διατηρώντας υψηλά το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis