Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 26/05/2017
Με αφορμή την λήξη της θεωρητικής εκπαίδευσης των δοκίμων Ειδικών Φρουρών στην Σχολή Μετεκπαίδευσης Ελληνικής Αστυνομίας, είχαμε την χαρά να μας απευθύνει χαιρετισμό και να μας καλωσορίσει στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ., η  Γενική επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, αντ/γος κα Τσιριγώτη Ζαχαρούλα.
 
Είναι ιδιαίτερα τιμητικό, ένα από τα πιο καταρτισμένα και καταξιωμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, βραβευμένη από ευρωπαϊκούς και διεθνείς αστυνομικούς φορείς, να αναγνωρίζει την ποιότητα του προσωπικού που εκπαιδεύεται και με τον δικό της μοναδικό τρόπο, να εξυψώνει το ηθικό και την διάθεση όλων, ώστε με όρεξη και θέρμη, να εφαρμόσουμε στην πράξη, όλα αυτά για τα οποία εκπαιδευτήκαμε.
 
Η αντιστράτηγος, ως φάρος ενότητας και ελπίδας, μας ενημέρωσε για τις δυσκολίες που ταλανίζουν πολλά χρόνια την ΕΛ.ΑΣ., αλλά μας διαβεβαίωσε πως με σκληρή δουλειά, τιμιότητα, κατάρτιση, αλληλεγγύη και συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, η δουλειά μας, θα βρει ανταπόκριση και αναγνώριση από τους συναδέλφους και κυρίως από τους πολίτες.
 
Τέτοιου είδους αξιωματικοί, που η φήμη  και το αστυνομικό τους εκτόπισμα, συνοδεύουν το όνομά τους, είναι εκείνοι για τους οποίους αξίζει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Είναι εκείνοι που ως παράδειγμα αξιωματικού, συναδέλφου και ανθρώπου, σε κάνουν να αποδίδεις τα μέγιστα, ίσως και κάτι παραπάνω.
 
Εκ μέρους και των 90 δόκιμων ειδικών φρουρών, σας εκφράζουμε την αμέριστη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή την οποία νιώσαμε που ήσασταν σήμερα (σ.σ. 25/05/2017) μαζί μας.
 
 
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
Ο Πρόεδρος
Λεπίδας Σπυρίδων
 
 
Ο Γεν. Γραμματέας
Αλεβίζος Παναγιώτης
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis