Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:30 | 02/10/2018

Με επιστολή τους προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Χίου η Οσιοτάτη Ηγουμένη Φιλοθέη, το Ηγουμενοσυμβούλιο και τα μέλη της Επιτροπής Συμπαραστάσεως της Ιεράς Μονής Αγίου Μηνά Νεοχωρίου, ευχαριστούν τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου κ. Γεώργιο Κεβόπουλο, τον Διευθυντή της Υπ/νσης Ασφαλείας Χίου κ. Διαμαντή Βυζανιάρη, τον Υποδ/ντή της Υπ/νσης Ασφαλείας Χίου κ. Μιχάλη Κοντογιάννη καθώς και όλο το προσωπικό της Α.Δ. Χίου, γιατί, όπως αναφέρουν, χάρη στις άμεσες, συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειες τους, βρέθηκε και επιστράφηκε στην Ιερά Μονή, το ιστορικό κειμήλιο που είχε κλαπεί.

[custom:google-ads]

«Για όλους εμάς καθώς και για το λαό της Χίου αποτελεί τεκμήριο ιστορίας από το ολοκαύτωμα του 1822 και κειμήλιο ανεκτίμητης αξίας αφού συνδέεται με την ιστορικότητα της Ιεράς Μονής, του τόπου και του Έθνους μας.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί σταθήκατε αρωγοί και συμπαραστάτες μας και παράλληλα με τέτοιες ενέργειες και αποτελέσματα διατηρείται σε υψηλό βαθμό το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αλλά και το κύρος του Σώματος, αφού εξιχνιάσατε τάχιστα την υπόθεση», καταλήγει η ευχαριστήρια επιστολή τους.

Πηγή: alithia.gr
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis