Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 22/01/2019

Προς: Διοικητή της Ομάδας ΔΙΑΣ Αττικής, Αστυνομικό Διευθυντή Αθανάσιο Κάμπρα            

Θέμα: Ευχαριστίες για την δράση των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Αίτημα συνέχισης της δραστηριότητάς τους στην περιοχή.

Αξιότιμοι Κύριοι,

Η Επιτροπή Πληγέντων και οι κάτοικοι της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή παρουσία και το αίσθημα ασφάλειας που έχουν εξασφαλίσει οι Ομάδες ΔΙ.ΑΣ., οι οποίες δρουν στην περιοχή μας. Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά το 5ο Τμήμα ΔΙ.ΑΣ. Ομάδα 220-1 (Β΄ Αλλαγή), τους κυρίους Υπαρχιφύλακα Γραμματικόπουλο Παναγιώτη, Αστυφύλακα Τορμπάκη Αναστάσιο, Αστυφύλακα Μιχαήλ Ιωάννη και Ειδικό Φρουρό Παπαπροδρόμου Κυριάκο για την αποτελεσματική τους δράση. Η συγκεκριμένη Ομάδα γνωρίζει άριστα την περιοχή μας και η επέμβασή της είναι πάντα άμεση.

[custom:google-ads]

Η φονική πυρκαγιά έπληξε μεγάλο τμήμα της Ανατολικής Αττικής και ειδικότερα την Νταού Πεντέλης, τμήμα του οικισμού Καλλιτεχνούπολη, τον Νέο Βουτζά, τον Νέο Πόντο, το Κόκκινο Λιμανάκι, τη Διασταύρωση Ραφήνας, το Μπλέ Λιμανάκι, τμήμα της πόλης της Ραφήνας, τα Σκουφέικα,  το Μάτι, την Αμπελούπολη, τον Άγιο Ανδρέα, και τον Προβάλινθο.

Ο οικισμός Κόκκινο Λιμανάκι εκτείνεται από τη Ραφήνα έως το ρέμα Λυκόρεμα που αποτελεί το όριο με τον οικισμό του Ματιού του Δήμου Μαραθώνος. Οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να επιβιώσουν σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες και η παρουσία των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. είναι καθοριστική, αφού ενισχύει σημαντικά το αίσθημα ασφάλειας. Οι κατοικίες τους, σε μεγάλο ποσοστό αποτελούνται από εκτεθειμένες πληγείσες οικίες, οι οποίες βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο. Στην περιοχή υπάρχει ανάγκη ταχείας επέμβασης η οποία γίνεται εντονότερη την χειμερινή περίοδο, που διανύουμε.

[custom:google-ads]

Σε συνέχεια των προηγουμένων, αιτούμαστε την συνέχιση της παρουσίας της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Κόκκινο Λιμανάκι και την ενίσχυση των ομάδων στο σύνολο της πληγείσας περιοχής ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής διαβίωση των κατοίκων.  Διευκρινίζουμε πως ο οικισμός Κόκκινο Λιμανάκι του Δήμου Ραφήνας αποτελεί διακριτό οικισμό από τον οικισμό του Ματιού του Δήμου Μαραθώνος. Ενίοτε εντελώς λανθασμένα και αυθαίρετα, από αγνοούντες τα όρια των εν λόγω όμορων Δήμων, εντάσσουν την περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι και ταυτίζουν το Κόκκινο Λιμανάκι με το Μάτι.

Με Τιμή

Η Επιτροπή Πληγέντων Περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι

Εκπρόσωποι:   Ανδρέου Χρήστος

                        Αργυροπούλου Έλενα

                        Γιούργας Δημήτριος

                        Κουλοχέρη Σοφία

                        Παπασπύρου Κωσταντίνος

                        Πιτσινός Εμμανουήλ

                        Φράγκος Πέτρος

 

rpn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis