Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:28 | 17/07/2019

Τις ευχαριστίες του προς τους αστυνομικούς και αξιωματικούς της Υ.Α. Λάρισας για την στήριξή τους κατά τη διάρκεια περιπέτειας που είχε – η οποία προέκυψε από λάθος  – εκφράζει δημόσια συμπολίτης με επιστολή του.

Αναλυτικά, στην ευχαριστήρια επιστολή, η οποία αποστέλλεται στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, επισημαίνονται τα εξής:

«Του Χ. Σ. του Α., κατοίκου Λάρισας, οδ. …………………… αρ. …….

Κύριοι,

με την παρούσα επιθυμώ να θέσω υπ όψιν σας τα κάτωθι:

Προ ολίγων ημερών, και ειδικότερα την 26-6-2019, σε τυπική μετάβασή μου στην Υ.Α. Λάρισας, όπου μετέβην για να παραστώ ως μάρτυρας σε έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας συγγενικού μου προσώπου, ενημερώθηκα από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ότι εκκρεμεί εναντίον μου ανακριτικό ένταλμα σύλληψής μου λόγω συμμετοχής μου σε εγκληματική οργάνωση στην περιοχή των Αθηνών και πρέπει να κρατηθώ για τις περαιτέρω διαδικασίες.

Η παραπάνω πληροφόρηση υπήρξε για μένα “κεραυνός εν αιθρία”, αφού ουδεμία σχέση είχα ουδέποτε με παράνομες ή έκνομες ενέργειες, πολλώ δε μάλλον δε συμμετείχα ποτέ σε εγκληματική οργάνωση, αφού είμαι ένας φιλήσυχος και νομοταγής οικογενειάρχης, απόστρατος αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων, μόνιμος κάτοικος Λάρισας για τα τελευταία 23 έτη.

Τα παραπάνω ανέφερα αμέσως στους αστυνομικούς και αξιωματικός της Υ.Α Λάρισας, οι οποίοι, επιδεικνύοντας ανθρώπινη και σωστή αντιμετώπιση, με πραγματικό ενδιαφέρον, προχώρησαν σε έλεγχο των στοιχείων του εντάλματος σε αντιπαραβολή με τα υποδειχθέντα από εμένα στοιχεία και όντως κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για παραδρομή των χειριστών της δικογραφίας, κάτι που αμέσως, ήτοι το ίδιο απόγευμα επεσήμαναν στους συναδέλφους τους στο Τ.Α Αμαρουσίου.

Από το πρωί της επομένης (27-6-2019), οπότε και μετήχθην στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία και μέχρι την οριστική απόλυσή μου το πρωί της 28-6-2019, τα στελέχη της Υ.Α. Λάρισας, επέδειξαν την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά στο πρόσωπό μου, τόσο σε υπηρεσιακό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο, εργαζόμενοι ώστε να καταδείξουν την πραγματική αλήθεια προς τους εισαγγελικούς λειτουργούς, αλλά και προσπαθώντας να άρουν κατά το δυνατόν το άγος και άγχος που προκαλούσε σε μένα η κράτησή μου, άνευ λόγου.

Για τον παραπάνω λόγο και δηλώνοντας σε εσάς ότι θεωρώ ανθρώπινη τυχαία παραδρομή, την περιπέτεια που έζησα, οφείλω να ευχαριστήσω και να ενημερώσω εσάς ως ανωτέρους τους, τους κάτωθι αστυνομικούς και αξιωματικούς της Υ.Α Λάρισας:

Αστυνομικό Υποδιευθυντή, κο Καλούσιο Χρήστο
Αστυνόμο Α’, κο Κωσταρέλλο Μαργαρίτη
Υπαστυνόμο Β’, κο Κουτσιώρη Γεώργιο
Αρχιφύλακα, κο Μηνιάτη Γεώργιο
Αρχιφύλακα, κο Κυριάκου Γεώργιο
Αρχιφύλακα, κο Καμπούρη Χρήστο
Αρχιφύλακα, κο Καραλαριώτη Νικόλαο
Αρχιφύλακα, κο Τζήκα Δημήτριο
Αρχιφύλακα, κο Κούτρα Χρήστο και
Αρχιφύλακα, κο Κούτσικο Ευάγγελο

Θεωρώ υποχρέωσή μου να εξάρω τον επαγγελματισμό αλλά και την ανθρωπιά των ως άνω στελεχών, ως απόμαχο στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων αλλά και ως απλός πολίτης, που προσδοκά τη σωστή αντιμετώπιση από την Ελληνική Αστυνομία».

Πηγή:  larissanet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis