Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:01 | 29/12/2014

 

Για «διάλυση της Βουλής λόγω του εκβιασμού των θεσμών που επιβλήθηκε από την αντιπολίτευση με τις ψήφους και της Χρυσής Αυγής» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά την τρίτη άκαρπη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου.

«Η χώρα οδηγείται σε εκλογές και η οικονομία σε αβεβαιότητα με τη σύμπλευση και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος σημειώνοντας πως πλέον ο κάθε Έλληνας κρατά τη μοίρα του στα χέρια του.

«Το ΠΑΣΟΚ κουβάλησε ως τώρα ένα τεράστιο και δυσανάλογο βάρος, ακρωτηριαστήκαμε, πονέσαμε, γίναμε το εξιλαστήριο θύμα για να στηρίξουμε τη χώρα. Τώρα όμως έχουμε να προστατεύσουμε ένα τεράστιο κεκτημένο, τις δραματικές θυσίες του ελληνικού λαού», συνέχισε.

Διαβεβαίωσε παράλληλα πως το ΠΑΣΟΚ και προεκλογικά θα προστατεύσει αυτό το κεκτημένο, ενώ πρόσθεσε πως μετεκλογικά όλα εξαρτώνται από την κρίση του ελληνικού λαού.

Ανέφερε ακόμη πως τον εγγυητικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να τον παίξει κανείς άλλος, ούτε η αντιπολίτευση, ούτε νέα κόμματα, και κάλεσε σε συστράτευση τους πάντες.

http://www.naftemporiki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis