Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 27/09/2018

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Χανίων;

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων αποφάσισε μέσα από το Διοικητικό της Συμβούλιο, την εφάπαξ χορήγηση 150 ευρώ ως βοήθημα, για κάθε νεογέννητο παιδάκι συναδέλφου μας το οποίο θα έρχεται στο κόσμο!

   Η μεγάλη αστυνομική οικογένεια παραμένει θεματοφύλακας αξιών που μας βοήθησαν σε όλα τα δύσκολά χρόνια…όπως τώρα…. κόντρα στη ”λογική” της εποχής μας που τείνει να ισοπεδώσει τα πάντα!

  Παράλληλα δημιουργήθηκε θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, στην οποία θα συμμετέχουν εν΄ ενεργεία συνάδελφοί μας, συνταξιούχοι αστυνομικοί καθώς και πολιτικό προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν στο Νομό Χανίων.

   Σκοπός της θεατρικής αυτής ομάδας είναι η ψυχαγωγία των συναδέλφων μας με θεατρικές παραστάσεις, ενώ παράλληλα θα συγκεντρώνονται έσοδα τα οποία θα διατίθενται στα προβλήματα υγείας των συναδέλφων μας τα οποία διαρκώς έρχονται στην επιφάνεια!

   Κατά τη γνώμη μας τέτοιες ενέργειες αποτελούν την πραγματική έννοια του όρου αλληλεγγύη και όχι σκοτεινές πράξεις οι οποίες καλύπτονται υπό τον μανδύα του παραπάνω όρου!

                                                    Για το Δ.Σ.

 

 

 

 

Ο

 

Προέδρος

 

 

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

 

6985777131

 

 

 

 

 

Ο

 

Γενικός Γραμματέας

 

 

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

 

6972871787

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis