Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 08/02/2020

Η Smith & Wesson εισήγαγε τα περίστροφα με σκελετό-J το 1950. Το Chief’s Special - ή μοντέλο 360 όπως ονομάστηκε αργότερα – κέρδισε γρήγορα τις καρδιές ως εφεδρικό όπλο λόγω του μικρού μεγέθους και του ελαφρύ σχεδιασμού του. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, πολλά μοντέλα εξελίχθηκαν από το αρχικό σχέδιο του Chief’s Special, συμπεριλαμβανομένου του Model 360 που χρησιμοποιεί .357 Magnum.


Προδιαγραφές του Smith & Wesson Model 360

Συμβατό με σφαίρες .357 Magnum ή .38 S & W Special + P
Χωρητικότητα: 5 σφαίρες
Μήκος κάννης 4,7 εκατοστά
Συνολικό μήκος: 16,2 εκατοστά
Μπροστινή σκοπευτικό: Κόκκινη ράμπα
Πίσω σκοπευτικό: Σταθερή εγκοπή
Σκανδάλης: Μονής/Διπλής ενέργειας
Λαβή: Συνθετική
Βάρος: 422 γραμμάρια
Υλικό κυλίνδρου: ανοξείδωτος χάλυβας με φινίρισμα PVD
Υλικό κάννης: ανοξείδωτος χάλυβας
Υλικό πλαισίου: κράμα σκανδίου
Προτεινόμενη τιμή λιανικής: $770

Συνοπτική αξιολόγηση:

Αξιοπιστία 5/5
Ρίχνει αξιόπιστα, κάθε φορά, ακόμα και με διάφορα είδη πυρομαχικών, όπως είναι ένα αναμενόμενο για ένα περίστροφο αυτού του τύπου.

Εργονομία 5/5
Σημαντικό πλεονέκτημα η ελαφρώς μεγαλύτερη λαβή. Είναι σίγουρα μια μεγάλη βοήθεια όταν ρίχνεις .357 Magnum, αν και το χέρι σου δεν θα γλιτώσει το «ξύλο». Τούτου λεχθέντος, η λαβή επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του περιστρόφου παρά την ανάκρουση.

Προσαρμοστικότητα 3/5
Τα περίστροφα πλαισίου J της S & W κυκλοφορούν εδώ και 68 χρόνια. Ναι μεν υπάρχουν πολλές επιλογές για aftermarket αλλαγές σε αυτό το περίστροφο, αλλά δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα πέρα ενδεχομένως από μια προσαρμογή της σκανδάλης στις προτιμήσεις σας.

Αισθητική 3/5
Το ματ φινίρισμα, οι χειρολαβές FDE και ο κύλινδρος χωρίς αυλακώσεις συνθέτουν μια ασυνήθιστη εμφάνιση που ενδεχομένως να ξενίσει πολλούς.

Συνολικά 4/5
Ένα κοντόκαννο περίστροφο με πλαίσιο σκανδίου που ρίχνει .357 Magnum και ζυγίζει λιγότερο από μισό κιλό είναι μια ιδιόρρυθμη περίπτωση καθώς για αυτό το πυρομαχικό αρμόζουν άλλα όπλα που θα κάνουν τη δουλειά εξίσου καλά βασανίζοντας πολύ λιγότερο το χέρι του σκοπευτή.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis