Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:31 | 07/12/2019

Από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας ανακοινώνεται ότι «για την αναβάθμιση του θεσμού της Εφεδρείας και τη διατήρηση της δυναμικής που έχει αναπτυχθεί μέχρι σήμερα, αποφασίστηκε η υλοποίηση δράσεων-τελετών απονομής διακριτικών τακτικά προαχθέντων εφέδρων αξιωματικών, έτους 2019.

Έτσι, δίνεται η αρμόζουσα προβολή στην προαγωγή των εφ. αξιωματικών, ως τιμητική επιβράβευση για τους ίδιους και ως πρότυπο-κίνητρο προς τους νεότερους υποψήφιους στρατευσίμους. Ακόμη οι ΣΕΑΝ γίνονται ελκυστικοί για όλους τους εφ. αξιωματικούς, μέλη τους και μη, και επιτυγχάνουν τους σκοπούς της ίδρυσής του.

Στο πλαίσιο αυτό στη ΛΑΦ Βόλου έγινε προχθές εκδήλωση απονομής διακριτικών σε εφ. αξιωματικούς των Νομών Μαγνησίας και Λάρισας που προήχθησαν με το από 01-03-2019 Π.Δ.

Εφεδροι αξιωματικοί προήχθησαν σε υπολοχαγοί

Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ικανοποίηση, χαρά, περηφάνια και πατριωτικά συναισθήματα ο διοικητής της 32 ΤΑΞ ΠΖΝ «ΜΟΡΑΒΑΣ» ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης έκανε την απονομή των διακριτικών στους προαχθέντες εφ. αξιωματικούς.

Στη σύντομη ομιλία του πρόβαλε τον ρόλο του εφ. αξιωματικού τονίζοντας ότι οι ΣΕΑΝ αποτελούν σημαντικό παράγοντα στη διατήρηση του αξιόμαχου των Ε.Δ. λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος αυτών με την κοινωνία.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνωσίας φ. ταγματάρχης Κων. Καραδήμος, λέγοντας ότι η ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων εφ. αξιωματικών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ενεργούς ΣΕΑΝ.

Παρευρέθηκαν: ο ανώτερος διοικητής Φρουράς Βόλου ταξίαρχος Παν. Κορδούλης, ο διοικητής της 64 Μ.Ε. σ/χης Πυροβολικού Πολ. Ζάχος, ο διοικητής 61 Μ.Ε. σ/χης Ιωάν. Μπακάλης, ο διευθυντής της Λ.Α.Φ. Βόλου ταγματάρχης Πεζικού Κων. Δημήτριος, ο πρόεδρος ΣΕΑΝ Μαγνησίας εφ. ταγματάρχης Κων. Καραδήμας, ο πρόεδρος ΣΕΑΝ Λάρισας εφ. ανθυποσμηναγός Α/Α ΑΠ. Βερέμης, έφεδροι αξιωματικοί μέλη των ΣΕΑΝ Μαγνησίας και Λάρισας και φίλοι των προαχθέντων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εντυπωσιακός φακός Led NITECORE MULTI TASK HYBRID MH12GT

Οι προαχθέντες σε υπολοχαγούς εφ. αξιωματικών του ΣΕΑΝ Λάρισας είναι οι εξής: Παναγούλης Κων/νος του Παναγ., Ιππικού Τεθωρακισμένων. Μαρέτης Αντώνιος του Γεωργ., Πυροβολικού. Μπένος Δημήτριος του Αντων., Πυροβολικού. Παπαδημητρίου Αθανάσιος του Βασιλείου, Τεχνικού. Στεφανούλης Κων/νος του Δημ., Πυροβολικού. Ντάνταλης Στυλιανός του Δημ., Μηχανικού.

Πηγή:  eleftheria.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis