Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 03/10/2019

Περιπέτεια χωρίς τέλος -με έντονη ψυχολογική πίεση και με άγνωστο ακόμη τι «πληγές» άφησε στην ψυχή της- ζει ένα 14χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα παράνομης βιντεοσκόπησης ερωτικής σκηνής και είδε αυτό το βίντεο να διακινείται στα τηλέφωνα συμμαθητών της.

[custom:google-ads]

Η καταγγελία των γονέων της στην αστυνομία για το περιστατικό της διακίνησης του βίντεο είχε ως αποτέλεσμα άλλη μια 14χρονη να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Και μάλιστα να παραπεμφθεί στον ανακριτή, καθώς, όπως φάνηκε, ποτέ δεν εξήγησε κάποιος σε αυτό το κορίτσι ότι το να δείχνεις σε συμμαθητές του τέτοιο υλικό είναι -εκτός από ανήθικο- και παράνομο.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν το 14χρονο κορίτσι αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο γιατί είχε γίνει γνωστή η ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο, με αποτέλεσμα τα σχόλια και η ψυχολογική πίεση να είναι τέτοια ώστε να μην μπορεί να πάει καν στο σχολείο της.

Προχθές, όμως, και ενώ φοιτά πλέον σε άλλο σχολείο της περιοχής, είδε μια συμμαθήτριά της να έχει γύρω της μια παρέα μαθητών και να τους δείχνει το επίμαχο βίντεο.

Αμέσως η 14χρονη ειδοποίησε τους γονείς της και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί, κατόπιν εντολής της εισαγγελέως, σχημάτισαν δικογραφία κατά της μαθήτριας για διάδοση πορνογραφικού υλικού.

Μάλιστα, η εισαγγελέας παρέπεμψε τη μαθήτρια στον ανακριτή.

Αξιωματικοί που χειρίζονται συχνά τέτοιες υποθέσεις λένε συνεχώς πως πόσο βασικό είναι οι γονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους ότι η λήψη παράνομων βίντεο αλλά και η διάθεσή τους είναι πράξεις που μπορεί να καταστρέψουν ζωές ενώ είναι και παράνομες πράξεις -με το αντίστοιχο κόστος.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis