Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:45 | 19/09/2015

Πανικό προκάλεσαν αντιεξουσιαστές που έκαναν έφοδο σε ξενοδοχείο του Βόλου, το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Περίπου 300 άτομα, από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, που νωρίτερα είχαν μετάσχει στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο «Domotel Xenia», ενώ εκεί γινόταν εκδήλωση της ΝΔ, με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο.

Οι εισβολείς, που είχαν ρόπαλα στα χέρια, πέταξαν μπογιές στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου φωνάζοντας συνθήματα, ενώ προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οσοι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν και να μπουν στον εσωτερικό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, δεν έγινε προσπάθεια αποτροπής της εφόδου, με αποτέλεσμα οι αντιεξουσιαστές να μπουν μέχρι το λόμπι του ξενοδοχείου και το χώρο της ρεσεψιόν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της πορείας τους στο κέντρο του Βόλου, είχαν σπάσει τη τζαμαρία του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Ιάσονος, και ενός ενεχυροδανειστηρίου.

 

http://www.iefimerida.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis