Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 08/03/2021

Η σύμβαση προβλέπει την ανακαίνιση των γραφείων  της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ) συνολικής καθαρής αξίας 257.000 ευρώ


Σε ριζική ανακαίνιση των γραφείων της προχωρά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με χρήματα που προέρχονται από δωρεά εφοπλιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr, υπεγράφη σύμβαση δωρεάς μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εταιρίας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ».

σύμβαση προβλέπει την ανακαίνιση των γραφείων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ) συνολικής καθαρής αξίας 257.000 ευρώ.

Η απόφαση υπογράφεται από τους υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη. Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, για την ανακαίνιση των γραφείων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας δεν θα επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, ενώ ως προμηθευτής αναφέρεται η εταιρία «ΤΕΡΝΑ Α.Ε.».

Σημειώνεται ότι πρόεδρος της Εταιρίας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» είναι ο εφοπλιστής Θεόδωρος Βενιάμης, ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας ναυτιλιακής κοινότητας.

photo

photo

Αλέξανδρος Καλαφάτης

Πηγή:  newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis