Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:39 | 11/07/2020

Αναχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου απο το Πευκί Ευβοίας οι 87 Σέρβοι τουρίστες που βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό στην Αιδηψό, αλλά και τα υπόλοιπα 45 μέλη του γκρουπ από το Πευκί.

Για την επιστροφή τους στη χώρα τους, οι Σέρβοι χρησιμοποιήθηκαν μισθωμένα οχήματα, στα οποία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μέχρι την Σερβία τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιήσουν καμία στάση, ενώ αν προκύψει ανάγκη ο οδηγός θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους ώστε να του δώσουν οδηγίες.

Εν τω μεταξύ, νέος συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στις υγειονομικές αρχές της Περιφέρειας Στερεάς, αφού βρέθηκαν θετικοί στον κορoνοϊό 7 Σέρβοι τουρίστες από τους 45, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε τεστ από τον ΕΟΔΥ, στο Πευκί Ευβοίας.

Συνολικά τα κρούσματα στην συγκεκριμένη περιοχή είναι 8, αφού να θυμίσουμε αρχικά, ότι 38χρονη είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό σε τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί στον Προμαχώνα. Όλοι τους παραμένουν ασυμπτωματικοί.

Σε επικοινωνία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Θανάση Καρακάντζα με τον ΕΟΔΥ, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί επιχείρηση για τον επαναπατρισμό όσων Σέρβων συνολικά βρίσκονται για διακοπές στην Εύβοια από το περασμένο Σάββατο.

tvstar.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis