Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:34 | 22/12/2018

Ολόκληρη επιχείρηση με ναρκωτικά είχε στήσει σε Ψαχνά και Χαλκίδα ηλικιωμένο ζευγάρι, με διακινητές τα ίδια του τα παιδιά.

Η… «οικογενειακή επιχείρηση» που έχει τα στοιχεία εγκληματικής ομάδας εξαρθρώθηκε μετά από οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας σε περιοχές του Δήμου Μεσσαπίων και της Χαλκίδας και τη σύλληψη συνολικά έξι (6) ατόμων, όλοι τους Έλληνες υπήκοοι.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τα τέσσερα (4) μέλη που συνέθεταν την εγκληματική ομάδα και συγκεκριμένα ο 66χρονος πατέρας, η 61χρονη μητέρα και τα δυο τους παιδιά, γιος και κόρη, ηλικίας 40 και 38 ετών αντίστοιχα.

Όλοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή – διακίνηση).

[custom:google-ads]

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται επίσης άλλα οκτώ (8) άτομα, εκ των οποίων τα δύο, ηλικίας 63 & 43 ετών, συνελήφθησαν, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη τέσσερα, ηλικίας 36, 44, 36 και 70 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Πηγή:

lamiareport.gr
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis