Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 29/08/2019

Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας αστυνομικής ηγεσίας στη Θεσσαλονίκη που έχει θέσει ως προτεραιότητα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, των επισκεπτών και των επιχειρηματιών της πόλης.

Ο νέος γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης έχει δώσει έμφαση στις πεζές περιπολίες και όχι μόνο, ενώ πραγματοποιούνται σχεδόν σε καθημερινή  βάση επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε σημεία του κέντρου της πόλης όπου η παραβατικότητα… ανθεί. Ήδη εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου αναγνωρίζουν τη νέα σημαντική προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη τον τελευταίο μήνα και δεν κρύβουν την ικανοποίησής τους.

[custom:google-ads]

Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), Ανδρέας Μανδρίνος ο οποίος χαρακτήρισε «πολύ θετικά τα βήματα που γίνονται για την αστυνόμευση του κέντρου της Θεσσαλονίκης» από την ΓΑΔΘ. Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού -Μακεδονικού πρακτορείου Ειδήσεων Πρακτορείο 104,9FM o κ. Μανδρίνος τόνισε ότι η αίσθηση της ασφάλειας είναι το πρώτο κριτήριο για την έλευση τουριστών. Επισήμανε δε, ότι ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Λάζαρος Μαυρόπουλος παράγει έργο αθόρυβο αλλά αποτελεσματικό.

politisnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis