Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 23/10/2015

Από την διασκέδαση της σε νυχτερινό μαγαζί της πρωτεύουσας απευθείας στα κρατητήρια βρέθηκε χθες το βράδυ νεαρή από την Βρετανία η οποία διασκέδαζε μαζί με συνεργάτη της. 

Η 24 Χρόνη η οποία βρίσκεται στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους κατά την διάρκεια της βραδιάς προσέγγισε άγνωστο άνδρα ο οποίος βρισκόταν στο μπαρ του μαγαζιού και του ζήτησε να την προμηθεύσει με ναρκωτικά. 

Για κακή της, όμως, τύχη ο άγνωστος άντρας ήταν ο υπεύθυνος του ΟΠΕ Λευκωσίας, ο οποίος βρισκόταν μαζί με άλλους συνάδελφους του στο μαγαζί για να διενεργήσουν έλεγχο. Αμέσως την ενημέρωσε για την ιδιότητα του και της πέρασε χειροπέδες. 

Συνεργάτης της νεαρής μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό κατευθύνθηκε προς το μέρος του αστυνομικού και προσπάθησε να τον κτυπήσει και να βγάλει από την νεαρή τις χειροπέδες. 

Αμέσως τα μέλη της αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν μαζί με την 24 Χρόνη σε αστυνομικό σταθμό για κατάθεση . Τις δύο συλλήψεις ακολούθησε λίγα λεπτά και τρίτη. 

Αυτή την φορά τα μέλη της αστυνομίας συνέλαβαν νεαρό από την Ιταλία ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί και στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ποσότητα κοκαΐνης.

http://www.ant1iwo.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis