Ζευγολατιό Κορινθίας. Πως τραυματίστηκαν οι πυροσβέστες

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ
Ζευγολατιό Κορινθίας. Πως τραυματίστηκαν οι πυροσβέστες

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στην φωτιά που μαίνεται σε δύσβατο ορεινό σημείο και ρεματιά στον Ζευγολατικό Κορινθίας. Λόγω αδυναμίας προσέγγισης των πυροσβεστικών οχημάτων, επιστρατεύτηκε ένα τρακτέρ με ρυμούλκα και ανέβηκαν πίσω στην ρυμούλκα 5 πυροσβέστες για να μπορέσουν να προσεγγίσουν το σημείο και να ενισχύσουν τους συναδέλφους του στο πεζοπόρο τμήμα.

AdTech Ad

Κάποια στιγμή όμως η ρυμούλκα δεν πάτησε καλά, ανατράπηκε και αυτή και το τρακτέρ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις από τους πέντε πυροσβέστες, ο ένας πιο σοβαρά μάλιστα και ο αγρότης που τους μετέφερε στο σημείο.

Από τους τρεις πυροσβέστες που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένοι ο ένας είναι δόκιμος και είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση οι άλλοι δύο είναι ένας πενταετής και ένας συμβασιούχος και οι δυο τους με πολλαπλά κατάγματα.

Οι τρεις τραυματισμένοι άντρες της Πυροσβεστικής και ο αγρότης μεταφέρθηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ δόθηκε εντολή να τεθεί σε ετοιμότητα το ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής, το οποίο μεταφέρει τον έναν από τους τρεις πυροσβέστες στο 251 ΓΝΑ για καλύτερη νοσηλεία.

Όλοι οι τραυματίες φέρουν κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Καθ’ οδόν για το νοσοκομείο της Κορίνθου βρίσκεται και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Με πληροφορίες από news247.gr, forestfirefightersgreece.blogspot.gr