"Ζητάω επιείκεια" - Τι λέει η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος της στη Νέα Ιωνία

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
"Ζητάω επιείκεια" - Τι λέει η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος της στη Νέα Ιωνία

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία ήρθαν στο «φως» για την υπόθεση της εγκατάλειψης του βρέφους στη Νέα Ιωνία από τη 19χρονη μητέρα του.

Στην κατάθεσή της η νεαρή κοπέλα περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πώς πήρε την απόφαση να αφήσει την κόρη της σε είσοδο πολυκατοικίας.

«Όταν τη γέννησα, την κράτησα στα χέρια μου, ήταν απίστευτο συναίσθημα. Από την άλλη, σκεφτόμουν ότι δεν μπορούσα να τη μεγαλώσω. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να τη δώσω. Έψαξα και βρήκα το τηλέφωνο από το “Κέντρο Βρεφών Μητέρα”. Προσπάθησα να επικοινωνήσω για να το αφήσω έστω και για λίγο εκεί μέχρι να σταθώ στα πόδια μου, αλλά άκουγα συνέχεια ηχογραφημένα μηνύματα. Απελπίστηκα. Δεν είναι σωστό αυτό που έκανα, αλλά δεν έβρισκα άλλη λύση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το παιδί το άφησα στην είσοδο μίας πολυκατοικίας που φωτιζόταν πολύ καλά ώστε να το δουν γρήγορα. Το κούνησα λίγο, το σταύρωσα για να το προστατεύσει ο Θεός και με μεγάλη στεναχώρια έφυγα και πήγα σπίτι μου. Το πρωί είπα στη μητέρα μου ότι το έχω αφήσει σε ένα φίλο μου. Έχω μετανιώσει για την πράξη αυτή. Ό,τι έκανα το έκανα γιατί πίστεψα ότι έτσι το παιδί μου θα είναι καλύτερα, από ό,τι θα ήταν αν το κρατούσα εγώ. Το κουνούσα και το φιλούσα. Δεν ήθελα να το αφήσω. Ζητάω επιείκεια και χρόνο να σκεφτώ καθαρά τι θα κάνω με το παιδί μου».

cnn.gr