Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:55 | 03/10/2016

Παραθέτουμε το υπόμνημα που απέστειλε το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. στον Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσουβάλα Κωνσταντίνο σχετικά με την "άδικη και μικρόψυχη" διαταγή που εξέδωσε για τις συμπληρωματικές μεταθέσεις έτους 2016:

 

κ. Αρχηγέ 

Η μόλις χθες διαταγή σας που αναγράφει τις, για πρώτη φορά, συμπληρωματικές μεταθέσεις των ειδικών Φρουρών, όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο και απόλυτα φυσιολογικό, έγειρε τις αντιδράσεις του συνόλου των Συναδέλφων οι οποίοι, με αίσθημα αγανάκτησης, αναρωτιούνται γιατί αδικήθηκαν τόσο κατάφορα και γιατί επανήλθαμε στην εποχή της αντιμετώπισης των Ειδικών Φρουρών και των οικογενειών τους ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

Υπόμνημα Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. στον Αρχηγό για τις συμπληρωματικές μεταθέσεις 2016

 

Ούτε εμείς οι εκπρόσωποι τους , ούτε οι Συνάδελφοι μας δεν μπορούμε και δεν θα δεχθούμε ποτέ ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας από τις ενέργειες του να χαρακτηριστεί ως μικρόψυχος, άδικος και μεροληπτικός , διότι γνωρίζουμε τον υπηρεσιακό και ατομικό χαρακτήρα του από πρότερες ενέργειες του .Δεν μπορούμε όμως να κατανοήσουμε γιατί για μια κατηγορία ένστολων, ενδεικτικά, σε συγκεκριμένη Αστυνομική Διεύθυνση προκηρύξατε αριθμό θέσεων για τις οποίες δεν υπάρχουν αστυνομικοί να καλύψουν με τόπο συμφερόντων, ενώ για τους Ειδικούς Φρουρούς ούτε μια θέση, θέση την οποία θα καταλάμβανε πατέρας με δύο παιδιά!! Θυμίζουμε ότι αρκετοί εκ των αναμενόντων μετάθεση Συνάδελφοι με την δήθεν αστυφυλακοποίησή τους θα μπουν στην "προκρούστεια κλίνη "της στέρησης υποβολής αίτησης μετάθεσης για τρία έτη !!!!!

Δεν αντιλαμβανόμαστε τι είναι εκείνο που άλλαξε την απόφαση σας και ενώ το μεσημέρι της πρώτης Οκτωβρίου κατά την συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α είχατε κατανοήσει και συγκλίνει σε ικανοποίηση ικανού αριθμού μετακινήσεων, λίγη ώρα μετά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχατε με τον Πρόεδρο, τον ενημερώσατε για την γνωστή απόφαση μετακινήσεων, "κόλαφο".

 

κ. Αρχηγέ
Μετά ταύτα ζητούμε να τροποποιήσετε επί τω βελτίω την άδικη διαταγή συμπληρωματικών μεταθέσεων, τροποποίηση που κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει αποφασιστεί για άλλη κατηγορία προσωπικού.
Επίσης να δεχθείτε σήμερα αντιπροσωπεία εκπροσώπων του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ικανοποιώντας την επιθυμία μας να σας μεταφέρουμε τον αρνητικό αντίκτυπο της πρόσφατης απόφασης σας, να σας καταθέσουμε τις προτάσεις μας και επί τέλους να αναζητήσουμε τις προθέσεις σας σε σχέση με την άρση της τεράστιας αδικίας στέρησης αίτησης μετάθεσης για τρία έτη των αστυνομικών που προέρχονται από Ειδικούς Φρουρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκρός 29χρονος στα κρατητήρια της Ασφάλειας

Προκειμένου σας διευκολύνουμε θα περιμένουμε εντός του Αρχηγείου πρόσκληση σας.

Είμαστε σίγουροι ότι οι αποφάσεις σας θα είναι τέτοιες ώστε αύριο θα μπορείτε να βλέπετε ισότιμα, στα μάτια όλους τους ένστολους της Ελληνικής Αστυνομίας με κυρίαρχο το αίσθημα δικαίου.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

-O-                                                 -O-

     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                     ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis