Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 15/02/2019

Ένας αστυνομικός που έκανε σεξ με δύο γυναίκες σε δύο διαφορετικά περιστατικά ενώ ήταν σε υπηρεσία, παύθηκε από τα καθήκοντά του και τέθηκε εφ' όρου ζωής εκτός του Σώματος.

Ο Άλαν Ράσελ, πρώην αξιωματικός της Αστυνομίας στην περιφέρεια του Τάμεση, κατηγορείται ότι συνήψε σεξουαλική σχέση τόσο με μια γυναίκα συνάδελφό του όσο και με ύποπτη σε εγκληματική ενέργεια.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το πρώτο περιστατικό ο Ράσελ, που ήταν στην υπηρεσία, οδήγησε το περιπολικό του στο σπίτι της συναδέλφου που ήταν άρρωστη και είχε ρεπό, για να κάνουν σεξ, τον Αύγουστο του 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σχέδιο που έστησε ένας άντρας για να μη συλληφθεί για βιασμό

Δύο μήνες μετά φέρεται να γνώρισε την ύποπτη που εμπλεκόταν σε εγκληματική έρευνα, τη διερεύνηση της οποίας ανέλαβε αυτός.

Όπως έγινε γνωστό σε ακροαματική διαδικασία, ο αστυνομικός χρησιμοποίησε τόσο το προσωπικό του κινητό όσο και της υπηρεσίας για να στέλνει τα "πονηρά" του μηνύματα στις γυναίκες που φλέρταρε.

Μετά τον Οκτώβριο του 2017, ο πρώην, πλέον, αστυνομικός πάλι σε βραδιά υπηρεσίας του πήγε με το αστυνομικό του αυτοκίνητο στο σπίτι της υπόπτου όπου έκαναν σεξ.

Η γυναίκα επικρότησε την απόφαση αποβολής του από το Σώμα καθώς τον κατηγορούσε για κατάχρηση της εξουσίας του.

Ο Ράσελ στοχοποίησε τη γυναίκα καθώς έκρινε ότι βρίσκεται σε ευάλωτη θέση. Ο αστυνομικός φέρεται να εκμεταλλεύτηκε τη θέση του εν ώρα υπηρεσίας για προσωπικό "σεξουαλικό όφελος" και πως αυτή η συμπεριφορά υπήρξε "επίμονη, προσχεδιασμένη και παράνομη".

Πηγή: Daily Mail

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis