Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:57 | 30/08/2018

Το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», που μετά τον ανασχηματισμό είχε σχολιάσει «Δεν την λυπάσαι την Όλγα ρε Αλέξη;», φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. ως ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στην τελευταία καταδρομική ενέργεια στο υπουργείο Εξωτερικών.

Είναι το ίδιο άτομο, που λίγο μετά την ανάρτηση του κειμένου ανάληψης ευθύνης και του βίντεο στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, είχε σχολιάσει -για την τσάντα που αφέθηκε έχοντας μέσα της μία σημαία της Παλαιστίνης και φωτογραφίες Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας- πως «αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα. Τον νου σας συνεργάτες δολοφόνων... Τον νου σας...».

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κρατική Ασφάλεια έχει στοιχεία ότι είχε παρκάρει το μηχανάκι του, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που τα μέλη του «Ρουβίκωνα» πήδηξαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εξωτερικών. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν, στα πλαίσια του αυτοφώρου, με τον ίδιο να φροντίζει ώστε να διαφύγει της σύλληψης. Πλέον, η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην τακτική Δικαιοσύνη, που θα αποφανθεί για τα περαιτέρω.

Ο ίδιος, το απόγευμα της Τετάρτης, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Τις τελευταίες περίπου 40 ώρες η μισή Κρατική Ασφάλεια μαζί με άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν περικυκλώσει το σπίτι μου με προφανή σκοπό να με συλλάβουν μόλις βγω από αυτό. Υποθέτω πως με “αναγνώρισαν” για την (τελευταία) παρέμβαση στο υπουργείο Εξωτερικών. Δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια γενικώς με “αναγνωρίζουν” κάθε τρεις και λίγο. Επέλεξα να μην φύγω από το σπίτι μέχρι στιγμής. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες... ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ».

Πηγή: reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis