Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:32 | 10/07/2015

Μέγα ηθικό πλήγμα υπέστη η ΕΛ.ΑΣ. Ιωαννίνων, με την προφυλάκιση τριών αστυνομικών της, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών. 

Μετά τον 46χρονο υπαρχιφύλακα – μεταφορέα που τη Δευτέρα κρίθηκε προφυλακιστέος, το δρόμο των φυλακών πήραν και οι άλλοι δυο υπαρχιφύλακες, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι επίσης είχαν συλληφθεί πριν λίγες μέρες, με τις κατηγορίες της υπόθαλψης εγκληματία και της παράβασης καθήκοντος.

Στις απολογίες τους, οι δύο υπαρχιφύλακες υποστήριξαν ότι δεν έχουν εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ ισχυρίστηκαν ότι δεν τους είχε δοθεί ο αριθμός κυκλοφορίας του ύποπτου οχήματος, γεγονός που τους οδήγησε να αφήσουν τον συνάδελφό τους να συνεχίσει το δρόμο του χωρίς έλεγχο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο υπαρχιφύλακες έκαναν περιπολία στην περιοχή της Κόνιτσας πριν από λίγες ημέρες, οπότε και ενημερώθηκαν για ύποπτο όχημα, συγκεκριμένης μάρκας και αριθμού κυκλοφορίας, το οποίο ενδεχομένως μετέφερε ναρκωτικά ή παράτυπους μετανάστες.

Οι δύο αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν το όχημα στο δρόμο από Καβάσιλα προς Κόνιτσα και αφού διαπίστωσαν ότι το οδηγούσε ο τρίτος υπαρχιφύλακας, με συνεπιβάτη μία 37χρονη, το άφησαν να φύγει, χωρίς να κάνουν έλεγχο.

http://proinoslogos.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis