Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:58 | 22/02/2018

Τουλάχιστον τρία λευκά βαν έχουν βάλει στο “μικροσκόπιο” τους οι αστυνομικοί που ερευνούν τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, κατά το οποίο τραυματίστηκε ο Ηλίας Βρεττός.
Αυτά τα βαν κινούνταν στον ίδιο οδικό άξονα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη του γνωστού τραγουδιστή.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας που έχουν αναζητήσει υλικό στην διαδρομή από Πειραιά προς Γλυφάδα, ώστε να εντοπίσουν το ύποπτο βαν, φαίνεται να έχουν στα χέρια τους κάποια αποτελέσματα.

Οι εικόνες από τις κάμερες

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, οι αστυνομικοί έχουν εικόνες από τρία οχήματα λευκά τύπου βαν, τα οποία κινούνται στον ιδιο οδικό άξονα, λίγα χιλιόμετρα πριν από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος. Συγκεκριμένα κινούνται στην ίδια κατεύθυνση μισή ώρα πριν από το τροχαίο και μισή ώρα μετά, στη Λ. Ποσειδώνος μετά το σημείο του ατυχήματος.

Πλέον, οι αστυνομικοί βρίσκονται στην διαδικασία εντοπισμού στοιχείων για τα τρία λευκά βαν, ευελπιστώντας πως ένα από αυτά είναι τελικά και το αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να έκλεισε το μικρό αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη του γνωστού τραγουδιστή και βέβαια στο οποίο επέβαινε ο Ηλίας Βρεττός.

Όταν οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους τα πλήρη στοιχεία των οδηγών των τριών λευκών βαν, θα αναζητήσουν οδηγούς – ιδιοκτήτες προκειμένου να τους εξετάσουν, ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν σχέση με το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του γνωστού ερμηνευτή.

Τα στοιχεία

Για σύγκρουση με άλλο όχημα που κινούνταν ομόρροπα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη του γνωστού τραγουδιστή Ηλία Βρεττού, κάνουν λόγο αρμόδιοι Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την διευκρίνιση των αιτίων που οδήγησαν στο παρ’ ολίγον θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι αστυνομικοί κάνουν λόγο ευθαρσώς για σύγκρουση, καθώς έχουν στα χέρια τους στοιχεία που συνηγορούν στο τροχαίο με εμπλοκή άλλου οχήματος και μάλιστα με εγκατάλειψη.

Άλλωστε και η Σοφία Φυρού, η φίλη του γνωστού τραγουδιστή, σε μια πρώτη κουβέντα που είχε με τους Αστυνομικούς της Τροχαίας, έκανε λόγο για ένα όχημα που της έκλεισε το δρόμο και προσπάθησε να το αποφύγει: “…ήμασταν λίγα χιλιόμετρα πριν από το σπίτι του Ηλία (σ.σ. του Ηλία Βρεττού), όταν είδα ξαφνικά μπροστά μου ένα όχημα με το οποίο θα είχαμε συγκρουστεί εάν δεν έκανα προσπάθεια να το αποφύγω. Από εκεί και έπειτα το αυτοκίνητο μου δεν μπόρεσα να το ελέγξω και βρεθήκαμε στην νησίδα του δρόμου εγκλωβισμένοι στις λαμαρίνες. Έκαναν αρκετά λεπτά να απεγκλωβίσουν τον Ηλία οι πυροσβέστες, γιατί είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες.”, λέει χαρακτηριστικά η Σοφία Φυρού, σε μια πρώτη κατάθεση που έδωσε.

Ωστόσο, λόγω του ότι ακόμα η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και βέβαια τραυματισμένη ευτυχώς ελαφρά, δεν ήταν σε θέση να δώσει πλήρη κατάθεση, καθώς υπάρχουν κενά στην μνήμη της λόγω του σοκ που έχει υποστεί.

Οι δύο μαρτυρίες

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους δυο σημαντικές μαρτυρίες ατόμων και συγκεκριμένα ενός ζευγαριού τουριστών, οι οποίοι το πρωί της Καθαράς Δευτέρας έβγαιναν από ξενοδοχείο που βρίσκεται στο σημείο του τροχαίου και συγκεκριμένα στο 36ο χλμ της Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας.

Όπως αναφέρεται και σε σχετικά έγγραφα της ΕΛ.ΑΣ, στο συγκεκριμένο σημείο ένα λευκό βαν που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Σ. Φυρού τους έκλεισε το δρόμο και μάλιστα προηγήθηκε σύγκρουση, με αποτέλεσμα η 25χρονη κοπέλα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να βρεθεί τελικά καρφωμένο στα δέντρα της νησίδας, με τους επιβαίνοντες εγκλωβισμένους στις λαμαρίνες.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί κάνουν λόγο στις γραπτές αναφορές για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη και για το λόγο αυτό αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, προκειμένου να εντοπίσουν την διαδρομή του λευκού βαν, που φέρεται να ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα.

Η κατάσταση της υγείας του Βρεττού

Στο μεταξύ, η κατάσταση του γνωστού ερμηνευτή που νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στο Φάληρο φαίνεται να είναι καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα ένας από τους θεράποντες ιατρούς του Ηλία Βρέττου δήλωσε: “Αρχίζουμε κατά σειρά βαρύτητας: Έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης αρκετά σοβαρό με μεγάλες παρεκτοπίσεις, κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο στη δεξιά πλευρά και ταυτόχρονα ένα κάταγμα βραχιονίου από την δεξιά πάντα πλευρά, γιατί εκεί φαίνεται ότι δέχτηκε την πρόσκρουση”.

Για το λόγο αυτό, όπως εξήγησε ο γιατρός, ο Ηλίας Βρεττός χρήζει πολλαπλών χειρουργικών επεμβάσεων ολικής αποκατάστασης των καταγμάτων, λέγοντας παράλληλα πως την Τετάρτη (21.02.2018) η κατάσταση του ασθενούς ήταν εξαιρετική και είχε πλήρη επαφή με το περιβάλλον.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή:  newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Συμμορίες με σκάνερ εντοπίζουν ποια σπίτια έχουν χρήματα!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis