Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:00 | 16/11/2017

Από σήμερα ξεκίνησε η είσοδος στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με ηλεκτρονικό εισιτήριο, τι ισχύει όμως για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας; Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού: "Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα ξεκίνησε η είσοδος στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Για τα στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων η είσοδος θα γίνεται με το ισχύον σύστημα, αυτό της επίδειξης Υπηρεσιακής ταυτότητας μέχρι την οριστική διευθέτηση του ζητήματος." 

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο

Από σήμερα Πέμπτη οι μετακινήσεις στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας θα γίνονται μόνο με ηλεκτρονικές κάρτες (ATH.ENA Card) και εισιτήρια (ATH.ENA Ticket), αφού το χάρτινο εισιτήριο αποτελεί παρελθόν.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, από σήμερα η πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα γίνεται μόνο με ισχύοντα ηλεκτρονικά μέσα κομίστρου (προσωποποιημένες κάρτες, ανώνυμες κάρτες, πολλαπλά εισιτήρια). Σημειώνεται επίσης πως οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών επικυρώνουν τα εισιτήριά τους και στο δίκτυο του Προαστιακού.

Μάλιστα, για την εξοικείωση του επιβατικού κοινού, ο Οργανισμός ανακοίνωσε νέα εκπτωτικά προϊόντα, όπως στα 10+1 εισιτήρια, η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,23 ευρώ και στο 5πλό εισιτήριο η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,3 ευρώ, ενώ εισάγεται ένα νέο 2πλό εισιτήριο (μετ’ επιστροφής), με τιμή ανά εισιτήριο 1,35 ευρώ.

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis