Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:40 | 23/09/2019

Διαβάστε την ανακοίνωση της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Λάρισας για την ημερήσια εκδρομήπου οργάνωσε σε Δελφούς-Αράχωβα-Ιτέα-Μονή Δαμάστας:

 

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή με πρώτο σταθμό το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο τον Δελφών, όπου έγινε ξενάγηση και ταξιδεύσαμε νοερά στο λαμπρό και ένδοξο παρελθόν του τόπου.

Στην συνέχεια μεταβήκαμε στην γραφική Αράχωβα όπου δοκιμάσαμε τοπικές γεύσεις και προϊόντα και ακολούθησαν στιγμές χαλάρωσης στην παραλία της Ιτέας, όπου παρακολουθήσαμε αγώνες Ράλλυ ιστορικών αυτοκινήτων.

Τελευταίος σταθμός μας, η Ιερά Μονή Παναγίας Δαμάστας Φθιώτιδας, όπου με ευλάβεια προσκυνήσαμε την θαυματουργή εικόνα και μας έγινε διήγηση του ιστορικού αυτής, από την Ηγουμένη.

Καθ΄ όλη την παραμονή μας στον Νομό Φωκίδας ήταν μαζί μας μέλη της Τοπικής Διοίκησης με τους οποίους έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την φιλοξενία και την βοήθεια τους, κάνοντας πράξη το ΄΄Servo per amikeko΄΄ (υπηρετώ δια της φιλίας).

‘Servo per amikeco’

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

 

Για την  Τ.Δ. Λάρισας   

 

         Ο Πρόεδρος                     H Γενική Γραμματέας

 

     Αχιλλέας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ             Αφροδίτη ΛΙΑΚΟΥ    

 

https://www.policenet.gr/roundcubemail/?_task=mail&_action=get&_mbox=INBOX&_uid=100335&_part=4&_extwin=1&_mimewarning=1&_embed=1


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδικοί Φρουροί -1.500 προσλήψεις: 200 ενστάσεις στο ΑΣΕΠ - Πότε ολοκληρώνεται ο έλεχγος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis