Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:55 | 30/10/2017

Σημαντική η ημερίδα με θέμα «Αιτίες και συνέπειες εμπλοκής ανηλίκων στην παρεκκλίνουσα συμπεριφορά. Βιωματικές αφηγήσεις πρώην κρατουμένων. Η εμπειρία της επανένταξης» πραγματοποιείται στη Μυτιλήνη το Σαββάτο 18 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου-Βασιλοπούλου.

[custom:google-ads]

Η ημερίδα διοργανώνεται από το σωματείο κοινωνικής αλληλεγγύης «HELP - ΒΟΗΘΕΙΑ για το παιδί και τον έφηβο» και εκτός της κ. Δημητρίου -η οποία θα μιλήσει με θέμα «Ανήλικη παραβατικότητα. Πρόληψη και αντιμετώπισή της»- ανακοινώθηκαν και οι παρακάτω εισηγήσεις:

Του Παναγιώτη Τσουκαρέλλη, κοινωνικού λειτουργού και επιστημονικού διευθυντή της διοργανώτριας οργάνωσης, με θέμα «Η HEPL ως φορέας πρόληψης και αποτροπής της παραβατικότητας ανηλίκων». Του Γιάννη Πανούση, ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Παραβατικότητα ανηλίκων, το παιχνίδι και η πρόκληση». Του Λεωνίδα Κωτούλα, κοινωνικού λειτουργού στο ειδικό αγροτικό κατάστημα κράτησης νέων Κασαβέτειας, με θέμα «Ειδικό αγροτικό κατάστημα κράτησης νέων εμπειρίες και συμπεράσματα». Θα ακολουθήσουν βιωματικές αφηγήσεις και συζήτηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis