Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:24 | 14/03/2017

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής (Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α.) σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πρόκειται να πραγματοποιήσουν ημερίδα με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS, Χαριλάου Τρικούπη 48 - Κηφισιά, ισόγειο, αίθουσα Omni& Kismet.

Η ημερίδα θα απευθύνεται σε γονείς Συνάδελφους και παιδιά αυτών και σε πολίτες που επιθυμούν να ενημερωθούν και να εκφράσουν απορίες-ερωτήματα σε θέματα όπως το cyberbullying, σε κινδύνους που ελλοχεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο. Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα, για αυτό η θωράκισή της με τις σωστές οδηγίες χρήσης, είναι απαραίτητη για να κρατάμε τα θετικά και να αποφεύγουμε τις «παγίδες».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Γεώργιος καθώς και Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Την ημερίδα έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν εκπρόσωποι της Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου μας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Δήμων της Βορειοανατολικής Αττικής

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis