Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 27/03/2017
Για ακόμη μια χρονιά και με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε ημερίδα από την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών με θέμα «ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00 στο κτίριο 10 του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
 
 
Σκοπός της ήταν η ενημέρωση και επιμόρφωση του προσωπικού της Δ.Α.Α.Α. (Τμήματος Ασφαλείας, Τάξης, Τροχαίας και Διοικητικής Υποστήριξης), καθώς και του προσωπικού των Εταιρειών Επίγειας Εξυπηρέτησης και των υπαλλήλων Αεροπορικών Εταιρειών, που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (AIA, GOLDAIR,SWISSPORT, PAINDAIR, AEGEAN, ICTS, BRINK΄S, G4S), σε θέματα εντοπισμού και ανίχνευσης πλαστότητας ταξιδιωτικών εγγράφων.
 
Ομιλητές στην ανωτέρω εκδήλωση ήταν:
· Ο κ. ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΔΟΥΚΟΣ Μιχαήλ Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.
·   Ο κ. BICHELS Norbert Αξιωματικός Σύνδεσμος της Γερμανικής Πρεσβείας στον Δ.Α.Α. και ο κ.SCHULZ Mario Αξιωματικός Σύνδεσμος της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.
·    Ο κ. ΓΑΛΑΝΗΣ Ιωάννης Αξιωματικός Σύνδεσμος Γαλλικής Πρεσβείας στον Δ.Α.Α και ο κ.RENAUX Olivier Αξιωματικός Σύνδεσμος της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα.
·    Ο κ. ACCARDO Giovanni Αξιωματικός Σύνδεσμος της Ιταλικής Πρεσβείας στον Δ.Α.Α και ο κ.De Lorenzo Alessadro Επιθεωρητής της Αστυνομίας του Αεροδρομίου Flumicino στη Ρώμη.
 
 

 

 

 

 
Οι ανωτέρω ομιλητές παρουσίασαν ταξιδιωτικά έγγραφα των Χωρών τους, χαρακτηριστικά ασφαλείας αυτών και δείγματα/περιπτώσεις πλαστογράφησης. Καθώς επίσης, ο Διευθυντής της Δ.Α.Α.Α έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα των εργαζομένων των εταιριών που παρακολούθησαν την ημερίδα.
 
 
Την ημερίδα παρακολούθησαν  είκοσι τέσσερις (24) αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, έντεκα (11) υπάλληλοι ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (G4S,BRINKS,ICTS HELLAS), δεκαέξι (16) υπάλληλοι αεροπορικών εταιρειών και εταιρειών επίγειας εξυπηρέτησης (AEGEAN, SWISSPORT, GOLDAIR, PANDAIR), δώδεκα (12) υπάλληλοι της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. καθώς και εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis