Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 14/01/2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές το μεσημέρι ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Δωρεά μυελού των οστών», στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, από μέλη του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», παρακολούθησαν Αξιωματικοί και σπουδαστές των σχολών Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και Ανθυποπυραγών του Πυροσβεστικού σώματος.

Στην ημερίδα από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Μωυσίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγος Ηλίας Μαλεβίτης, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών, Ταξίαρχος Λάμπρος Κατσίφας, ο Ταξίαρχος Γεώργιος Πουλιανός της Διεύθυνσης Υγειονομικού και από πλευράς Πυροσβεστικού Σώματος ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Αρχιπύραρχος Ιωάννης Ράμφος.

Άμεσος στόχος της εν λόγω ημερίδας αποτέλεσε η ανάδειξη της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και η συνακόλουθη αξιοποίησή της, ως προς την αύξηση του αριθμού των Ελλήνων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Σημειώνεται ότι με το πέρας της ημερίδας οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν καθολική επιθυμία εγγραφής ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis