Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 30/12/2016

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε έναν κύκλο εργασιών που έκλεισε μετά απο πολλές ώρες εργασίας , φωτογράφισης , συζητήσεων με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ημερολόγιο για την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Εκάλης ή αλλιώς  Ο.Ε.Δ.Δ.  έτσι ώστε απο τις πωλήσεις του να ενισχυθεί οικονομικά η συγκεκριμένη ομάδα και να έχει την δυνατότητα να συνεχίσει να υπάρχει και να συμβάλει στο σημαντικό κοινωνικό της έργο.

Το Σεπτέμβριο του 2015 όταν μας προσέγγισε ο Φοίβος ενεργό μέλος της Ο.Ε.Ε.Δ. έτσι ώστε να αναλάβουμε την φωτογράφιση και υλοποίηση του συγκεκριμένου πρότζεκτ η ανταπόκρισή μας ήταν αμέσως θετική και με μεγάλη χαρά προσφέραμε αφιλοκερδός τις υπηρεσίες μας!!

Η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Εκάλης (ΟΕΔΔ) είναι Σύλλογος μη- κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δραστηριοποιείται στα Βόρεια Προάστια της Αττικής για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος από το έτος 2000. Προσφέροντας ένα ουσιαστικό κοινωνικό έργο, στόχος της ΟΕΔΔ είναι να παρέχει ένα χώρο που κάθε ενεργός και ευαισθητοποιημένος πολίτης μπορεί να συμβάλλει κατάλληλα εκπαιδευμένος και εξοπλισμένος στην προστασία του τόπου του.Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.oedd.gr  καθώς και στη σελίδα της στο facebook /ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών διασωστών, για τα τελευταία νέα και τη δράση της.

Παρακάτω έχετε την δυνατότητα να δείτε το αποτέλεσμα και φυσικά εάν σας αρέσει να προμηθευτείτε και εσείς το συγκεκριμένο ημερολόγιο.

Οι διαστάσεις του ημερολογίου είναι 29,5 εκ. ύψος με 42 εκ. πλάτος μέγεθος ικανό έτσι ώστε να απολαύσετε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Το κόστος απόκτισής του ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 10 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ο.Ε.Δ.Δ. ή και με εμας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της Ο.Ε.Ε.Δ. είναι τα παρακάτω.

Διεύθυνση έδρας , Ελευθερίου Βενιζέλου & Κερκύρας 1 Νέα Ερυθραία ,  τ.κ. 14671

τηλ 210 6201199 , φαξ 210 6203199

email  [email protected]

Τα δικά μας στοιχεία επικοινωνίας είναι τα παρακάτω.

Κυριαζή 6-8 Κηφισιά , τκ 14562

τηλ 215 5251477

email  [email protected]

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ο.Ε.Ε.Δ. που μας έκανε την τιμή , μας εμπιστεύτηκε αλλά και που μας έδωσε την ελευθερία να δημιουργήσουμε τις συγκεκριμένες εικόνες.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία εκτύπωσης ARTPOINT  που ανέλαβε και έφερε εις πέρας την εκτύπωση του ημερολογίου καθώς και τoν συνάδελφο φωτογράφο Σωτήρη Αποστόλου που μας βοήθησε στις φωτογραφίσεις.

 Εκ μέρους της ομάδας των φωτογράφων του Cast Expression Photography Στέλιου Χαλκιά , Παναγιώτη Χαλκιά καθώς και εκ μέρους της

 Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Εκάλης (ΟΕΔΔ) σας ευχόμαστε υγεία , ευτυχία και ευημερία για το έτος 2017.

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε το κοινωνικό μας έργο.

 

 

greek-volunteer-fire-fighters-1greek-volunteer-fire-fighters-2greek-volunteer-fire-fighters-3greek-volunteer-fire-fighters-4greek-volunteer-fire-fighters-5greek-volunteer-fire-fighters-6greek-volunteer-fire-fighters-7greek-volunteer-fire-fighters-8greek-volunteer-fire-fighters-9greek-volunteer-fire-fighters-10greek-volunteer-fire-fighters-11greek-volunteer-fire-fighters-12greek-volunteer-fire-fighters-13greek-volunteer-fire-fighters-14

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis